Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 17:11

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν...

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν...

 

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Μελιγαλά, ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Οι γηπεδούχοι σύμφωνα με την εμφάνισή τους θεωρούν ότι το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί και άξιζαν να κερδίσουν. Δημιούργησαν καλές φάσεις στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και έτσι αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας. Σημαντική ήταν η απουσία του Καρατζούλια, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 25'. 

Ο Απόλλωνας διεκδίκησε ένα θετικό αποτέλεσμα και κατάφερε να πάρει τον έναν βαθμό, αφού στις φάσεις που έκαναν οι παίκτες τους δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να την οδηγήσουν στη νίκη.

Οι καλές στιγμές

Στο 27' ο Καρύδης σε πλεονεκτική θέση για γκολ δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς ήταν αδύναμο το πλασέ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αντωνόπουλου. Στο 35' σουτ του Μουρούσια από τη μικρή περιοχή πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε γλιτώνοντας την ομάδα του από την παραβίαση. Στο 65' σουτ του Κανελλόπουλου απέκρουσε ο Αντωνόπουλος. Στο 69' και πάλι ο Κανελλόπουλος σούταρε για γκολ, όμως η μπάλα έξυσε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στο 71' ο Μουρούσιας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μακρυνιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 73' ο Αλεβίζος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα, όμως βρήκε σε αμυντικό πριν τη γραμμή και χάθηκε σημαντική ευκαιρία για γκολ. Στο 80' ο Γρ. Παπαγεωργίου με πλασέ και ενώ είχε εξουδετερωθεί ο Δημητρέλης, προσπάθησε να βάλει γκολ, όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν.

Ο Εθνικός πέτυχε γκολ στο 30' με κεφαλιά του Καρύδη, όμως ο διαιτητής Σερεμέτης με την υπόδειξη του βοηθού του, το ακύρωσε γιατί ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σβερκούνος, Μακρυνιώτης, Χαραλαμπόπουλος, Θανόπουλος, Καρατζούλιας (25' λ.τρ. Καρύδης), Γεωργόπουλος, Φέστας, Μουρούσιας, Κανελλόπουλος, Σαραντόπουλος (60' Χότζα).

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Ξυδιάς, Μπούρας, Δασκαλάκης, Ν. Παπαγεωργίου, Αλεβίζος, Σεφεράσι (60' Φωτιάδης), Γρ. Παπαγεωργίου, Κούτρης, Δ. Τσουλάκος (75' Τρικουράκης), Μανωλόπουλος (88' Μπιζίμης).