Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 16:55

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΔΩΡΙΟ 0-0: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Γράφτηκε από τον

 

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο προχθεσινό βραδινό ματς που έγινε στο "Παναγιώτης Μπαχράμης", όπου ο Ηρακλής Καλαμάτας και το Δώριο αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ.

Το τελικό 0-0 έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι χαρακτηρίζεται δίκαιο αποτέλεσμα με τους "κυανόλευκους" να υποστηρίζουν ότι τους άξιζε η νίκη αφού είχαν τις ευκαιρίες και το μόνο που τους έλειψε ήταν το γκολ. Είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν στη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο διάστημα από το 45' έως το 60'.

Το Δώριο είχε ευκαιρίες στο παιχνίδι δεν κατάφερε όμως να σκοράρει, αλλά έφυγε ικανοποιημένο με το βαθμό της ισοπαλίας και με αυτό το αποτέλεσμα διατήρησε το αήττητο για 3ο σερί παιχνίδι. Δεν έλειψαν τα παράπονα από τους φιλοξενούμενους προς τον διαιτητή Πλακογιάννη για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 80'. Υστερα από συνδυασμό των Βεσέλη, Μεμά, αυτός μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από αμυντικό. Μάλιστα από τις έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη, ο διαιτητής τον απομάκρυνε από τον αγωνιστικό χώρο. 

Οι καλές στιγμές

Στο 25' ο Κατσίβας  μπαλιά του Γκιάτα στην πλάτη της άμυνας για τον Κατσίβας, αυτός έκανε το πλασέ και ο Κουκούτσης που έβγαινε από την εστία του την έδιωξε κόρνερ. Στο 35' κάθετη του Βεσέλη για τον Κατσίβα, αυτός μπήκε περιοχή πλάσαρε για να αποκρούσει ο Κουκούτσης. Στο 38' ο Μπακλαβάς βλέποντας εκτός εστίας τον Δήμα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 48' κεφαλιά του Σπαντιδέα απέκρουσε ο Δήμας. Στο 51' νέα κεφαλιά Σπαντιδέα, αυτή τη φορά αμυντικός με το ψαλιδάκι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 53' σουτ του Γκελγκέρια απέκρουσε ο Δήμας που εκτινάχθηκε στο αριστερό "Γ" της εστία του. Στο 57' από σουτ του Κωνσταντόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες γιατί στο 88' αποβλήθηκε ο Μουρούφας με 2η κίτρινη για τράβηγμα φανέλας (η 1η ήταν για μαρκάρισμα).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Τζ. Παπαδέας, Μπρακούλιας, Ζαφειρόπουλος, Γραμματικόπουλος, Γ. Παπαδέας (89' Γεωργακόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μπακλαβάς, Μουρούφας, Γκελγκέρια, Σπαντιδέας.

 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Πετράκος, Πετριτάι, Μεμά, Γεωργιόπουλος, Ζέππος, Μπόρα, Γκιάτα, Κομάν (70' Παπαδόπουλος), Βεσέλης, Κατσίβας (90' Παντελής).