Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 18:41

Το αήττητο σερί του Χριστόπουλου κόντρα στην Ξάνθη

Γράφτηκε από τον
Το αήττητο σερί του Χριστόπουλου κόντρα στην Ξάνθη

Ο Λεβαδειακός είχε ένα ακόμη ατού στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη και αυτό ήταν το γεγονός πως ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα από τους Ακρίτες σε όποια ομάδα και αν ήταν.

Μια αξιοσημείωτη επίδοση... τρέχει εναντίων της Ξάνθης ο Μεσσήνιος τεχνικός του Λεβαδειακού Γιάννης Χριστόπουλος. Μια επίδοση που αποτέλεσε και ατού της ομάδας της Βοιωτίας ώστε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας την Κυριακή το απόγευμα από τα Πηγάδια.

Η επίδοση αυτή θέλει τον Γιάννη Χριστόπουλο να μην έχει γνωρίσει ποτέ του την ήττα κόντρα στην Ξάνθη σε όποια ομάδα και αν ήταν έως τώρα προπονητής στην Super League.

Αρχικά τη σεζόν 2012-13 τότε που ήταν στο τιμόνι του ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε μέσα-έξω την Ξάνθη με το ίδιο σκορ, 1-0, και μάλιστα οι Ακρίτες στα δυο παιχνίδια είχαν διαφορετικούς προπονητές, αρχικά τον Κωστένογλου και στο δεύτερο ματς τον Ουζουνίδη.

Το 2014-15 ο Γιάννης Χριστίπουλος βρέθηκε στον πάγκο του Πλατανιά και είχε μια νίκη, με 1-0 στα Χανιά, και μια ισοπαλία 0-0 στην Ξάνθη.

Την Κυριακή είχαμε το ισόπαλο 2-2 στα Πηγάδια με τους Βοιωτούς να βρίσκονται δυο φορές πίσω στο σκορ και να ισοφαρίζουν παίρνοντας στο τέλος έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια.

Πηγή: sport24.gr