Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 11:38

Αγκαλιά με τον τίτλο η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα μπορεί να μην κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά εντός έδρας, αλλά είναι αγκαλιά με τον τίτλο στην Α' τοπική και κατ' επέκταση την άνοδο στη Γ' εθνική.

Η πρωτοπόρος με το 1-1 απέναντι στην Αναγέννηση Παραλίας διατήρησε το +7 από τη δεύτερη θέση και θα πρέπει πλέον να… αυτοκτονήσει στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές για να χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

Με άλλα λόγια χρειάζεται η δεύτερη Αναγέννηση να κάνει το "6 στα 6" και η "Μαύρη Θύελλα" να χάσει τα μισά παιχνίδια από τα έξι που απομένουν.Διότι τόσο η Καλαμάτα, όσο και η Αναγέννηση θα πάρουν στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς με τον Αστέρα Αρφαρών. 

Χατζηαγγελής: "Θα πανηγυρίσουμε μόνο αν τελειώσει μαθηματικά"

Ο Τάσος Χατζηαγγελής εξακολουθεί πάντως να κρατά χαμηλούς τόνους.  "Σίγουρα έχουμε μεγάλο προβάδισμα, αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και θα πανηγυρίσουμε μόνο όταν τελειώσει και μαθηματικά", λέει ο έμπειρος τεχνικός, που μαζί με τον Ελβιο Μάνα οδηγούν φέτος την Καλαμάτα στην επιστροφή της στη Γ' εθνική.  Για το πρόσφατο ματς με την Αναγέννηση, ο Τ. Χατζηαγγελής εκτιμά ότι η ομάδα πλήρωσε την αστοχία της, μιας και έχασε πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει να δείξει αποτελεσματικότητα στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Μιλτιάδη.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση της Α' τοπικής, αλλά στο πρώτο γύρο λίγο έλειψε να κερδίσουν τη "Μαύρη Θύελλα" στην Καλαμάτα, ενώ ενώπιον του κοινού τους μετρούν φέτος 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η "Μαύρη Θύελλα" θα αγωνιστεί πάντως την Κυριακή με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, ώστε να διατηρήσει το +7 από την Αναγέννηση, η οποία θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο με τα Αρφαρά. Η Καλαμάτα θα δώσει περισσότερο εκτός έδρας ματς από την Αναγέννηση (4 έναντι 3). 

Συγκεκριμένα θα παίξει εκτός με Μιλτιάδη, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Εθνικό Μελιγαλά και Ανδρούσα και εντός με Εράνη και Πανθουριακό.

Η Αναγέννηση θα υποδεχτεί Πανθουριακό, Απόλλωνα Καλαμάτας και Πάμισο, ενώ εκτός έδρας θα παίξει με Εράνη, Τέλλο Αγρα και Διαβολίτσι. 

 

Το πρόγραμμα της Καλαμάτας (58 βαθμοί)

24η αγωνιστική

Μιλτιάδης - Καλαμάτα

25η αγωνιστική

Καλαμάτα - Αστέρας Αρφαρών 3-0 (α.α.)

26η αγωνιστική

Ολυμπιακός Καλαμάτας - Καλαμάτα

27η αγωνιστική

Καλαμάτα - Εράνη

28ή αγωνιστική

Εθνικός Μελιγαλά - Καλαμάτα

29η αγωνιστική

Καλαμάτα - Πανθουριακός

30ή αγωνιστική

Ανδρούσα - Καλαμάτα

 

Το πρόγραμμα της Αναγέννησης (51 βαθμοί)

24η αγωνιστική

Αναγέννηση Παραλίας - Αστέρας Αρφαρών 3-0 (α.α.)

25η αγωνιστική

Εράνη - Αναγέννηση Παραλίας

26η αγωνιστική

Αναγέννηση Παραλίας - Πανθουριακός

27η αγωνιστική

Τέλλος Αγρας - Αναγέννηση Παραλίας

28η αγωνιστική

Αναγέννηση Παραλίας - Απόλλωνας Καλαμάτας

29η αγωνιστική

Διαβολίτσι - Αναγέννηση Παραλίας

30ή αγωνιστική

 

Αναγέννηση Παραλίας - Πάμισος