Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 13:17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η ακαδημία έδωσε φιλικά με τον Ολυμπιακό Πύργου

Γράφτηκε από τον

Φιλικά ματς με την ακαδημία του Ολυμπιακού Πύργου έδωσε την Κυριακή στο γήπεδο του Ασπροχώματος η ομάδα της Καλαμάτας. 

Η ομάδα του Πύργου λειτουργεί κατά κάποιο τρόπο ως παράρτημα του Ολυμπιακού Πειραιώς αφού υπάρχει συνεργασία των ακαδημιών των δύο συλλόγων. Διευθυντής της ακαδημίας είναι ο παλιός παίκτης Τάσος Φερεκίδης και πορπονητές οι Κώστας Κολοσκόπης, Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, Δημήτρης Μιχαλόπουλος και Ηρακλής Τσίπης. 

Η παιδική ομάδα της Καλαμάτας πήρε τη φιλική νίκη στο ματς του Σαββάτου με 7-0. 

Τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, που τελείωσε με 4-0, πέτυχαν ο Ρ. Κανανάνι στο 10' μετ΄από πάσα του Τσιγαρίδη, ο Ζώτος στο 10' μετά από πάσα του Ρ. Κανανάνι, ο Πικιός στο 30' και ο Ρ. Κανανάνι στο 30'.

Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν για την ομάδα της Καλαμάτας και οι Τσιγαρίδης (32' από πάσα Ζώτου, ο Δημόπουλος (45') και πάλι ο Τσιγαρίδης στο 48' διαμόρφωσε το τελικό 7-0. 

Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Βαγιακάκος, Δημόπουλος, Μυστριώτης, Οικονομέας, Δρίμης, Τσαγκλής, Τσιγαρίδης, Ζώτος, Πικιός, Ρ. Κανανάι, Λέσι. 

Επαιξαν και οι Κ. Κανανάνι, Ψωρομύτης, Καπετανάκης, Τσακαλάκος, Γιαννέλης. 

Για τον Ολυμπιακό Πύργο ξεκίνησαν οι Κ. Πλατής, Σκοτζάι, Φουφόπουλος, Πλαστουργός, Σωτηρόπουλος, Φερεκίδης, Παπανδρέου, Μουζάκης, Καρούσος, Σπυρόπουλος, Ε. Πλατής. 

Επαιξαν και οι Κάβουρας, Ηλιόπουλος, Ζωζώνης, Καββαθάς, Λούζας. 

Εγιναν ακόμη φιλικά ματς σε μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες. Συγκεκριμένα έγινε ένας αγώνας με παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006 και 2007 και ένας αγώνας με παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2008-2009. Στα ματς αυτά δεν κρατήθηκε σκορ ενώ οι δύο ομάδες συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν άμεσα, αυτή τη φορά στον Πύργο. 

Για την Καλαμάτα στην κατηγορία 2006-2007 αγωνίστηκαν οι Σγουράκης, Χελάς, Μηλίτσης, Θεοφιλόπουλος, Καρνάκης, Χότζα, Τσαούσης, Μανωλόπουλος, Κότσης, Φιλόπουλος, Πουλόπουλος, Φραγκούλης, Χανδρινός., Π. Αναστασόπουλος, Γ. Αναστασόπουλος.

Στην κατηγορία  2008-09 αγωνίστηκαν για την Καλαμάτα οι  Αλοίμονος, Χορταρέας, Ψαρρέας, Κουτσάνα, Κωνσταντόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Π. Τσίρος, Ν. Τσίρος, Βαρελάς, Χότζα,  Βασιλείου,. 

Στο ματς για παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006-2007 για τον Ολυμπιακό Πύργου έπαιξαν οι Μπιρμπίλης, Καραντώνης, Σαγκλή Σοφία, Βασιλακόπουλος, Παπαγεωργίου, Συναδινός, Σκοζάι, Χριστόπουλος, Αστερής, Γεωργόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μάκοβετς, Ντοχάς, Αντρέ Σιμόνε, Πολύδωρος. 

 

Στο ματς για παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2008-2009 για τον Ολυμπιακό Πύργου έπαιξαν οι ΦΕρεκίδης, Κολοσκόπης, Συναδινός, Γεωργόπουλος, Τσαγδής, Ροζής, Κατσιέρης, Σαγκλής, Μιχαλόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μαρινόπουλος, Νικολόπουλος.