Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 13:49

Νέο ενδιαφέρον στην ουρά της Α' τοπικής

Γράφτηκε από τον
Νέο ενδιαφέρον στην ουρά της Α' τοπικής

Κάτι η αποχώρηση του Αστέρα Αρφαρών, κάτι η πολύ μικρή βαθμολογική συγκομιδή της Α.Ε. Αβίας, είχε διώξει το άγχος της παραμονής στις περισσότερες ομάδες της Α' τοπικής, με δεδομένο ότι θα υποβιβαστούν δύο, εφόσον ο Τσικλητήρας μείνει στη Γ' εθνική. 

Η ομάδα της Πύλου όμως βρίσκεται πλέον σε οριακό σημείο όσον αφορά την παραμονή στη Γ' εθνική και αυτό δίνει νέο ενδιαφέρον στην ουρά της Α' τοπικής.

Διότι αν δεν τα καταφέρει, θα αποχαιρετήσει την Α' τοπική και τρίτη ομάδα. 

Εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε στη τρίτη θέση από το τέλος είναι ο Τέλλος Αγρας, αλλά απέχει μόλις ένα βαθμό από την Ανδρούσα,  με την οποία θα δώσει μάχη για την αποφυγή της 14ης θέσης. Μαθηματικά δεν έχουν εξασφαλιστεί βέβαια και άλλοι όπως το Διαβολίτσι,, αλλά το πρόγραμμα δείχνει ότι δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Οπότε με το άγχος της παραμονής θα ζουν μέχρι το φινάλε Ανδρούσα και Αγρας, οι οποίοι αναζητούν μάλιστα προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με Στάθη Βανικιώτη και Σπύρο Τσίκινη, αντίστοιχα. Η Ανδρούσα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας, όμως η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει να πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς με τα Αρφαρά.

Εντός έδρας η Ανδρούσα, που έχει νικήσει φέτος μόνο τον Αγρα!!!, θα παίξει με Διαβολίτσι, Μιλτιάδη και Καλαμάτα και εκτός με Απόλλωνα, Πάμισο, Ολυμπιακό και Εθνικό Μελιγαλά. 

 

Ο Αγρας θα υποδεχτεί Αβία, Αναγέννηση, Εράνη και εκτός, όπου αγνοεί το διπλό πάνω από δύο χρόνια!!!,  θα παίξει με Κυπαρισσία, Φαραί και Πανθουριακό.