Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 10:52

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Βέβαιος για λύση στο οικονομικό ο Καραλής

Γράφτηκε από τον

Σειρά επαφών με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τον Τσικλητήρα έχει αυτές τις μέρες ο Τάσος Καραλής.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Πύλου εμφανίζεται βέβαιος για λύση στο οικονομικό πρόβλημα, αλλά και για την παραμονή στη Γ' εθνική.

"Προσπαθούμε μέσα από έντιμο αγώνα να λυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα παραμείνει στη Γ' εθνική", λέει στο "Notosport" ο Τάσος Καραλής, ο οποίος βρισκόταν χθες στην Αθήνα και σήμερα ή αύριο θα ανακοινώσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα αποτελέσματα των επαφών στην πρωτεύουσα.

Στάση αναμονής από παίκτες και προπονητές 

Οι παίκτες από την πλευρά τους τηρούν στάση αναμονής, όπως και ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης, ο οποίος έχει θέσει από το Σάββατο την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης. Το ίδιο και ο συνεργάτης του Κώστας Παλαμάρας. 

Αμφότεροι κάθισαν πάντως στον πάγκο στο ματς με την Ερμιονίδα, ενώ ο Κακαλέτρης έδωσε το "παρών" και στη χθεσινή πρώτη προπόνηση γι' αυτή την εβδομάδα. Ο Παλαμάρας απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Ο κ. Κακαλέτρης είπε στους παίκτες ότι περιμένει να δει πλέον πράξεις και όχι υποσχέσεις, προκειμένου να συνεχίσει.

"Προπονητής ο Κακαλέτρης, όσο είμαι εγώ πρόεδρος"

Ο κ. Καραλής πάντως ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αλλάξει η συνταγή στον πάγκο.

 

"Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες. Οσο είμαι εγώ πρόεδρος, θα είναι προπονητής ο Κακαλέτρης μαζί με τον Παλαμάρα. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι που είναι πετυχημένο. Είμαστε όλοι ενωμένοι και θα πετύχουμε τους στόχος μας", η θέση του προέδρου του Τσικλητήρα για τις τελευταίες εξελίξεις στην Πύλο. Να σημειωθεί ότι αυτό το Σαββατοκύριακο η Γ' εθνική διακόπτεται λόγω της 25ης Μαρτίου και το επόμενο ματς είναι στις 2 Απριλίου εκτός έδρας με το Λουτράκι.