Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 12:32

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τέλος από το τεχνικό τιμ ο Φραγκίσκος Κεράνης

Γράφτηκε από τον

Το πρόσφατο ματς με την Κυπαρισσία ήταν το τελευταίο για τον Φραγκίσκο Κεράνη στον πάγκο του Πανθουριακού.

Η διοίκηση αποφάσισε τη Δευτέρα τη λύση της συνεργασίας με τον συνεργάτη του Γιώργου Αργυρόπουλου. Ο ανερχόμενος τεχνικός δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους του "διαζυγίου  που αφήνει πολλά ερωτηματικά και ευχήθηκε καλή πορεία στην πρώην ομάδα του.

Ο προπονητής του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος ευχαρίστησε τον Κεράνη και παραδέχτηκε ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση λόγω των τραυματισμών.

Αργυρόπουλος: "Να τελειώσουμε αξιοπρεπώς τη σεζόν"

"Ευχαριστώ πολύ τον Φραγκίσκο Κεράνη για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλη τη χρονιά και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε σε εμένα και σε όλη την ομάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία. Η ομάδα είναι σε δύσκολη κατάσταση, μιας και υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών. Οτι δεν σε σκοτώνει όμως σε κάνει πιο δυνατό. Ξέρουμε τι παίκτες έχουμε και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη σεζόν", καταλήγει ο Γ. Αργυρόπουλος,.

 

Ο Πανθουριακός προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Αβία, όπου θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες. Για μία ακόμα φορά όμως τα προβλήματα δεν λείπουν, μιας και οι Κάνιστρας, Πετρόγιαννης και Κάιας είναι τραυματίες.