Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 19:26

ΕΡΑΝΗ: Παραιτήθηκε ο Ζάγκος για «λόγους ευθιξίας»

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Παραιτήθηκε ο Ζάγκος για «λόγους ευθιξίας»

Θέμα προπονητή προέκυψε σήμερα στην Εράνη με τον Μιχάλη Ζάγκο να υποβάλλει την παραίτηση του στην διοίκηση, ενώ σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του επικαλέστηκε λόγους ευθιξίας που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση του.


"Για λόγους ευθιξίας και με σκοπό το καλό της ομάδας, αποφάσισα να θέσω την παραίτηση μου στην διοίκηση της ομάδας. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου σε μια δύσκολη στιγμή. Πιστεύω ανταποκρίθηκα πλήρως και βοήθησα ώστε να βγει η ομάδα από την δύσκολη θέση. Ευχαριστώ και τον κόσμο που μου συμπαραστάθηκε για άλλη μια φορά.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μου και νομίζω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις για να μπορέσει να κάνει κάτι καλό η Εράνη στο μέλλον", τόνισε ο Μ. Ζάγκος.
Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Ζάγκος ανέλαβε τους «πράσινους» μετά την 14η αγωνιστική όταν η ομάδα ήταν στην 13η θέση με 12 βαθμούς ενώ είχαν αποχωρίσει και κάποιοι παίκτες, όπως οι Αλεβίζος, Κόλλιας, Γκρέτσα, Δημόπουλος, Μητρόπουλος.
Κάθισε στον πάγκο της σε 10 αγώνες πρωταθλήματος με απολογισμό 5 νίκες, μια ισοπαλία και 4 ήττες με την Εράνη να είναι πλέον στην 10η θέση με 28 βαθμούς, 9 βαθμούς μακριά από την 14η θέση που θα οδηγήσει σε υποβιβασμό αν πέσει η Πύλος από την Γ' εθνική.