Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 20:06

Ο Αλέκος Καραχάλιος αισιοδοξεί για άνοδο της "Μαύρης Θύελλας" και εξηγεί τους λόγους...

Γράφτηκε από τον
Ο Αλέκος Καραχάλιος αισιοδοξεί για άνοδο της "Μαύρης Θύελλας" και εξηγεί τους λόγους...

Η "Μαύρη Θύελλα" ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες το φετινό πρωτάθλημα όμως το κακό ξεκίνημα της φέρνει στον κόσμο… μνήμες από την περσινή τραγική πορεία και φυσικά έχει προκαλέσει ένα… μούδιασμά στις τάξεις του.
Ωστόσο, μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές είναι νωρίς για να πει κανείς ότι χάθηκε κάτι, άποψη που ασπάζεται απόλυτα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της "Μαύρης Θύελλας" Αλέκος Καραχάλιος.


Μιλήσαμε σήμερα με τον πρώτο σκόρερ της φετινής Καλαμάτας (με δύο γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο), ο οποίος έχει παίξει χρόνια σε Α' και Β' εθνική και έχει ζήσει και στο παρελθόν ανάλογες καταστάσεις.
Ο Καραχάλιος εξηγεί λοιπόν το κακό ξεκίνημα αλλά και τους λόγους που αισιοδοξεί ότι η Καλαμάτα θα είναι η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα στο φετινό 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.
«Βλέποντας την ομάδα στα φιλικά του καλοκαιριού έλεγα ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα φέτος. Ωστόσο στα πρώτα ματς κάναμε πάρα πολλά λάθη τα οποία και πληρώσαμε. Είχαμε επίσης αδυναμία στις στημένες φάσεις. Με την έλευση του Γκόφα υπάρχει μια φανερή βελτίωση ενώ μειώθηκαν κατά πολύ τα λάθη. Πετύχαμε δύο σερί νίκες και την Κυριακή με τον Μεσσηνιακό χάσαμε μέσα από τα χέρια μας το παιχνίδι. Είναι αλήθεια πως στο β΄ μέρος είδαμε ότι δεν είμαστε σε πολύ καλή μέρα και κοιτάξαμε να κρατήσουμε τη νίκη. Δεν απειληθήκαμε παρά μόνο με μακρινά σουτ αλλά τελικά σε μια στημένη φάση όπου έγιναν 4 λάθη ήρθε από το πουθενά η ισοφάριση».

«Για αυτό θα ανέβουμε…»

Ο Καραχάλιος εκτιμά ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν κοιλιά και θα έχουν βαθμολογικές απώλειες και ότι η Καλαμάτα πρέπει να τις εκμεταλλευτεί.
«Η Καλαμάτα έχει πολύ καλό ρόστερ το οποίο έχει βάθος, κάτι που δεν έχουν οι άλλες ομάδες. Όταν έχεις καλή ομάδα, όπως πιστεύω ότι έχουμε εμείς, είναι θέμα χρόνου να πάρεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Το έχω ξαναδεί το… έργο πολλές φορές στην καριέρα μου. μια ομάδα που έχει δυνατότητες να μην ξεκινά καλά, αλλά τελικά να ανεβαίνει κατακόρυφα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Άλλωστε έχουμε παίξει μόνο πέντε ματς και απομένουν άλλα 25! Είναι δηλαδή πολύ νωρίς. Είναι επίσης βέβαιο ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν κοιλιά και θα χάσουν βαθμούς. Η Καλαμάτα έχει πλέον καλή ψυχολογία και αν μειώσουμε λίγο ακόμη τα λάθη, τα πράγματα θα έρθουν όπως τα θέλουμε. Χρειάζεται δουλειά βέβαια, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες ότι θα διεκδικήσει την άνοδο και ότι τελικά θα τα καταφέρει».

Ξεκίνησε ο Κωνσταντόπουλος.
σφυρίζει ο Τσιρώνης

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα συνέχισε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναρκαδικό (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο).
Το ευχάριστο είναι πως μετά από καιρό ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Μπελεβέτης και Οδεμισιώτης.
Από εκεί και πέρα, το Κυριακάτικο ματς ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Τσιρώνης με βοηθούς τους Κακατσίδη και Αντωνόπουλο, όλοι από την Αιτωλοακαρνανία. Παρατηρητής θα είναι ο Παπαβασιλείου από την Αργολίδα.