Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 15:21

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-2: Βαθμός στο φινάλε με Παπαδόγιαννη

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-2: Βαθμός στο φινάλε με Παπαδόγιαννη

 

Οπως στο ματς του πρώτου γύρου στο Μελιγαλά (0-0), έτσι και χθες στο Διαβολίτσι, ΑΟΔ και Εθνικός μοιράστηκαν τους βαθμούς με τη διαφορά ότι τώρα είχαμε και γκολ (2-2). 

Ο Εθνικός προηγήθηκε με 0-2, όμως οι γηπεδούχοι έσωσαν το βαθμό στο φινάλε με τον Παπαδόγιαννη και αύξησαν τη διαφορά από την 14η θέση που ενδέχεται να οδηγήσει σε υποβιβασμό. Το αξιοσημείωτο ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. 

Προηγήθηκε με Μουρούσια, Κανελλόπουλο ο Εθνικός 

Ο Μουρούσιας με διαγώνιο σουτ στην κίνηση έκανε στο 55' το 0-1 και ο Κανελλόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ στο 65' σημείωσε το 0-2. Ο Παπαδόγιαννης με σουτ στο "Γ" μείωσε στο 75' σε 1-2 και στη συνέχεια ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μουρούσια, ενώ φωνάζει και για πέναλτι στον Σίνο. Στο 91' ο Παπαδόγιαννης και με πάλι, μετά από σύγχυση στην άμυνα, με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς την Τσαούση και τον Τσίρμπα. 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Τσουκάλης (92' Τσαουσάι), Σταματόπουλος (75' Φ. Ντουμάνι), Θεοδωρόπουλος, Κρεμμύδας, Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος (80' Διαγούπης), Εμμανουήλ, Παπαδόγιαννης, Τσουκαλάς, Α. Ντουμάνι.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σβερκούνος, Μακρυνιώτης, Χαραλαμπόπουλος, Θανόπουλος, Γεωργόπουλος, Φέστας, Μουρούσιας, Κανελλόπουλος, Χότζα, (77' Καρύδης), Σαραντόπουλος (65' Σίνος).