Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 19:02

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 1-3: Σπουδαίο διπλό με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 1-3: Σπουδαίο διπλό με ανατροπή

 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, με ανατροπή στο β' ημίχρονο, πέτυχε το Ασπρόχωμα χθες το απόγευμα στην Κορώνη, κερδίζοντας τον τοπικό Ακρίτα με 3-1.

Μάλιστα η νίκη ήρθε με ανατροπή στην επανάληψη, αφού οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 1-0 στο πρώτο 45λεπτο. Το Ασπρόχωμα πραγματοποίησε καλύτερη εμφάνιση στο β' μέρος και αφού κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει στη συνέχεια βρήκε δίχτυα άλλες δύο φορές και πήρε τους τρεις πολύτιμους πόντους. Σε αυτό το ματς παρατάχθηκε με 3 σημαντικές απουσίες, καθώς λόγω εργασίας δεν έδωσαν το παρών οι Θεοδωρόπουλος, Ζαφειρόπουλος και λόγω τραυματισμού ο Μπάκας. 

Ο Ακρίτας μπήκε πιο καλά στο α' ημίχρονο όπου και προηγήθηκε στο 38', και θα μπορούσε με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια να είχε πετύχει και άλλο γκολ. Είχε βάλει γκολ νωρίτερα στο 25', όμως αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Φάσεις - γκολ

Στο 38' ο Μπόκολος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παπανικολόπουλο και ο διαιτητής Γκούμας σφύριξε πέναλτι. Ο Αν. Μάραντος το εκτέλεσε εύστοχα και "έγραψε" το 1-0. Στο 43' γύρισμα του Σαρέλα στον Φωτεινάκη, αυτός με σουτ λίγο έξω από τη γραμμή της περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 55' ο Φίλιος με ατομική προσπάθεια και σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 64' ο Αρ. Ηλιόπουλος με απευθείας φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ το Ασπρόχωμα, κάνοντας το 1-2. Στο 77' ο Γυφτέας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Στο 81' ο Γυφτέας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στη διάρκεια του ματς, είχαμε και δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, που δεν μέτρησαν. Συγκεκριμένα, στο 25' σε μπροστινή μπαλιά, ο Μουτζούρης βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και με σουτ σκόραρε, αλλά ο διαιτητής Γκούμας το ακύρωσε μετά από υπόδειξη του βοηθού του, ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 84' από εκτέλεση πλαγίου ο Φίλιος στόπαρε την μπάλα και με σουτ σκόραρε, όμως ο κ. Γκούμας έδωσε επιθετικό φάουλ υποστηρίζοντας ότι έσπρωξε αμυντικό.

Ο διαιτητής Γκούμας στο 86' θεώρησε πως δεν υπήρξε παράβαση (πέναλτι) όταν ο Γ. Χατηζπαναγιώτης μπήκε στην περιοχή απέφυγε έναν αμυντικό, ο οποίος τον έριξε στο έδαφος και έδειξε παίζετε.

ΚΟΡΩΝΗ: Σπυρόπουλος, Σαρέλας (85' Κατσούλιας), Μ. Σιψάς, Χοτζόλι, Παναγιωτόπουλος, Τσάνι, Σταμάτης, Μπόκολος (85' Κανελλόπουλος), Φωτεινάκης (60' Τέντες), Αν. Μάραντος, Μουτζούρης 

 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Βασιλόπουλος, Ντάσης, Αρ. Ηλιόπουλος, Λούτα, Παπανικολόπουλος, Κουραμπάς, Γυφτέας, Τσίρμπας (75' Βεργόπουλος), Πετσόπουλος, Φίλιος (82' Σακκάς), Γ. Χατζηπαναγιώτης.