Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 13:12

ΑΙΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-0: Ελπίζει για την τρίτη θέση

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ του Διονυσόπουλου στο 86' ο Αίας Καλαμάτας νίκησε με 1-0 προχθές το βράδυ τον Μεσσηνιακό και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης της Α1 τοπικής που οδηγεί σε άνοδο.

Με την χθεσινή νίκη ο Αίας παραμένει 3 βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση ενώ ο Μεσσηνιακός είναι σε πολύ δύσκολο θέση όσον αφορά την παραμονή.

Χθες έχασε την ευκαιρία να περάσει τον Ολυμπιακό Ανάληψης που είναι δύο βαθμούς μπροστά του, στην 12η θέση που οδηγεί σε παραμονή. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αίας είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Πανταζή ενώ απείλησε και στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου με τον Μπάκα στο 57' και τον Στραβάκο στο 62', για να έρθει τελικά η νίκη με το γκολ του Διονυσόπουλου στο 86' με συρτό σουτ.

Ο Μεσσηνιακός είχε μια καλή στιγμή στο 45' με τον Π. Γιαννακόπουλος. Ο ίδιος παίκτης απείλησε στο 80' ενώ οι πράσινοι είχαν και μια ευκαιρία με τον Σπανό στο 91'. 

Στο 89' αποβλήθηκε με β' κίτρινη για διαμαρτυρία ο Χαρίτος του Μεσσηνιακού. 

Διαιτητής ήταν ο Σερεμέτης και βοηθοί Κυριόπουλος, Σταύρου. 

ΑΙΑΣ: Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος, Παυλέας, Κουλουμπός, Παπαγιαννόπουλος, Στραβάκος (72' Μπαζίγος), Παλιατσέας, Ζαφείρης (57' Μιχαλόπουλος), Μπάκας, Αντεμάι, Πανταζής (57' Διονυσόπουλος).

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γάβρας, Χάριτος, Κριτσωτάκης, Σπανός, Παπαγεωργίου, Νούλας, Θεοδωρόπουλος (66' Μαριόλης), Μαγουλιανίτης, Π. Γιαννακόπουλος, Παπαδήμος, Δημητρίου.