Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 14:53

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 2-1: Δίκαιη νίκη με Μουρούσια και Χότζα

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 2-1: Δίκαιη νίκη με Μουρούσια και Χότζα

Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες με Θουρία, Τέλλο Αγρα, Απόλλωνα και Διαβολίτσι, ο 8ος στη βαθμολογία Εθνικός νίκησε χθες στο Μελιγαλά με 2-1 τον Πάμισο, ο οποίος γνώρισε την 5η του ήττα και υποχώρησε στην 4η θέση της Α' τοπικής.

Οι γηπεδούχοι πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ των Μουρούσια και Χότζα, ενώ για τους Νησιώτες σκόραρε ο Μπίσα. 

Η ομάδα της Μεσσήνης έκανε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια, μιας και ο Εθνικός έδειξε περισσότερη θέληση και πάθος. Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου άνοιξε το σκορ στο 55' με πέναλτι του Μουρούσια, το οποίο κέρδισε ο Κανελλόπουλος από τον Παπαδόπουλο. Στο 65' ο Μπίσα με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. 

Στο 81 ο Τρακάκης απέκρουσε το σουτ του Θανόπουλου, αλλά στην επαναφορά ο Χότζα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στον Εθνικό που είχε και δοκάρι. Στο 86' από φάουλ του Θανόπουλου, ο Μωράκης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Ταβουλαρέα. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σβερκούνος, Χαραλαμπόπουλος, Μακρυνιώτης, Θανόπουλος, Γεωργόπουλος, Φέστας, Μουρούσιας, Σαραντόπουλος (70' Καρύδης), Χότζα (90' Γκιόζι), Κανελλόπουλος (85' Σίνος).

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Δημητρακόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Μπερερής (65' Ηλιόπουλος), Δρογγίτης (55' Καραπετιάν), Λαθύρης, Παπαδόπουλος (85' Φιλόπουλος), Μπίσα.