Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 18:01

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Nίκες για Λογιστές και Auto Berlin

Γράφτηκε από τον

Με δύο ματς άνοιξε τη Δευτέρα η "αυλαία" της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού, γνωστό ως πρωτάθλημα εργαζομένων. 

Οι Λογιστές νίκησαν με 2-0 το 9ο Σύνταγμα Πεζικού και το Auto Berlin με 4-0 το ΚΤΕΛ. Για τους Λογιστές ήταν η πρώτη νίκη, μιας και στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί με 7-0 από τους Ξυλοκόπους, ενώ το Auto Berlin ζευγάρωσε τις νίκες του (είχε νικήσει με 4-0 το 9ο Σύνταγμα την πρώτη αγωνιστική). 

Η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις.

Η ταυτότητα των αγώνων της Δευτέρας έχει ως εξής:

ΛΟΓΙΣΤΕΣ - 9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 2-0

Με γκολ των Λιάππα και Κ. Δαβίλλα, οι Λογιστές νίκησαν προχθές 2-0 το 9ο Σύνταγμα Πεζικού. Το 1-0 έγινε στο 19' με πλασέ του Λιάππα στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Ξυδέα.  Στο 48' από σέντρα του Κούβελα, ο Κ. Δαβίλλας έκανε με κοντινή προβολή το 2-0. Οι Λογιστές ζήτησαν πέναλτι στο 2' σε ανατροπή του Κ. Δαβίλλα από τον Μπαλάση.

Ευκαιρίες έχασαν οι Β. Κοντέας (12' φάουλ), Ξυδέας (25' μακρινό σουτ), (30' Λάσκαρης κεφαλιά), Πατσούλας (35' μακρινό σουτ, 40' σουτ), Κ. Δαβίλλας (75' ψηλοκρεμαστό πλασέ).

Το ματς διαιτήτευσε ο Ι. Γιαννέτσος με βοηθούς τον  Α. ΜΙχαλόπουλο και την Μπότη. 

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Πετρόπουλος (41' Μαρινόπουλος), Δουλάμης, Φαράντος (41' Σταυριανέας), Λιάππας, Η. Κοντέας (60' Ζερβάκης, 70' Α.Π. Δαβίλλας), Λάσκαρης, Κοκονούζης, Ξυδέας, Β. Κοντέας, Κ. Δαβίλλας, Η. Κούβελας (67' Κανελλόπουλος). 

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Κουραμπάς, Καναλλουπίτης (58' Χριστόπουλος), Δημητρακόπουλος, Μπαλάσης, Θεοδωρακόπουλος, Γιακουμής, Ανδριανόπουλος (50' Μελισσουργός), Θεοδωρίδης, Νασιούλας, Πατσούλας, Παπαδόπουλος.

ΚΤΕΛ - AUTO BERLIN 0-4

Τη δεύτερη νίκη του πανηγύρισε το Auto Berlin με 4-0 απέναντι στο ΚΤΕΛ. Στο 21' ο Γ. Τσιγαρίδης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 60' με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-2. Στο 68' ο Μωράκης  με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-3 και στο 78' ο Πολιτόπουλος από πάσα του Καραμπάγια πέτυχε το 0-4. 

Ευκαιρίες έχασαν οιΓ. Τσιγαρίδης 29', 66' σουτ). Θ. Τσιγαρίδης (74' προβολή), Μωράκης 38' σουτ) και Γιαννόπουλος (58' σουτ). 

Το ματς διαιτήτευσε ο Σταυρόπουλος με βοηθούς την Ε. Τσαούση και την Παπαϊωάννου. 

ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος (41' Δρούγας), Μπουγάς (41' Βασιλόπουλος), Καλύβας, Τσίχλης (35' λ.τρ. Αλεβίζος), Κατράνης, Καδάς, Κάντζας (41' Μητρογιαννόπουλος), Δημητρουλόπουλος (63' Σμυρνής), Δ. Χριστόπουλος, Τσιγαρίδης (59' Δρακόπουλος), Καπερνέκας (61' Ανδρεάκος).. 

AUTO BERLIN: Κριαράς, Τούντας, Βρυώνης, Μαντούκας, Μανιάτης, Καραμπάγιας, Κατσούλης (62' Πολιτόπουλος), Μωράκης, Γ. Τσιγαρίδης (75' Καρόπουλος), Αθ. Τσιγαρίδης, Γιαννόπουλος. 

 

Το σημερινό πρόγραμμα

Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/ /Barcode café  - Ξυλοκόποι (5 μ.μ.)

Καυκάς, Βασιλοπούλου, Τζιαμουράνης

Μπαρτσελιώμα - Μηχανικοί(7 μ.μ.)

Ζαρακοβίτης, Ρουμελιώτης, Κομπιλίρης

Αναδόμηση/ Κατασκευή - Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος (9 μ.μ.)

Μπασιλάρης, Βοσνάκης, Βανικιώτης

 

* Ολα τα ματς θα διεξαχθούν στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".