Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 14:35

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Νίκες για Ξυλοκόπους, Μηχανικούς και Υαλοτεχνική

Γράφτηκε από τον

Μηχανικοί και Ξυλοκόποι (φώτο) πέτυχαν την Τετάρτη την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα εργαζομένων ενώ την πρώτη της νίκη πέτυχε η Υαλοτεχνική.

Οι Μηχανικοί νίκησαν με 2-1 την Μπαρτσελιώμα, οι Ξυλοκόποι με 5-2 τις Ευθυγραμμίσεις Αγγελος ενώ η Υαλοτεχνική επικράτησε με  5-1 της Αναδόμηση Κατασκευή. 

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ/BARCODE CAFE - ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ 2-5

Στο 23' ο Στ. Κάππος με σουτ έκανε το 0-1. Στο 25' ο Εμιρζάς "έκοψε" την μπάλα για τον Λουκόπουλο και  αυτός με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 27' ο Στ. Κάππος με διαγώνιο σουτ "έγραψε" το 0-3. Στο 29' ο Παπαγεωργόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-4. Στο 48' ο Στ. Κάππος με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 0-5, σημειώνοντς παράλληλα το 3ο προσωπικό του γκολ. Στο 54' ο Τζανετάκος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-5. Στο 75' ο Πετράκος με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Στο 32' οι Ξυλοκόποι κέρδισαν πέναλτι σε ανατρπή του Εμιρζά από τον Γιαννούκο. Το εκτέλεσε ο Καπνίσης στέλνοντας την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αγγελάκου και στην επαναφορά πριν σουτάρει υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με 5ο γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές την Βασιλοπούλου και τον Τζιαμουράνη.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Αγγελάκος (41' Καλογερόπουλος), Μπάρας, Κωστάκης (28' Πετράκος), Παναγόπουλος, Σκομόπουλος (76' Μπάμπαλης), Παπαδέας (52' Ι. Κάππος), Γιαννούκος (55' Κατσαφάδος), Λειβαδίτης (41' Μπίνης), Σπαντιδέας (52' Βασιλόπουλος), Κορέτας, Τζανετάκος.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Καπνίσης, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Σαρδελάς (41' Κοκώνης), Ζαρέντης, Στ. Κάππος, Παπαγεωργόπουλος (41' Κόκκινος), Γκέλης, Εμιρζάς, Λουκόπουλος (41' Κωνσταντόπουλος), Σπάγος. 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1-2

Στο 13' ο Καλογερόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Στο 25' σέντρα του Ηλ. Παπακωνσταντίνου στο β' δοκάρι ο Ξενάκης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 32' ο Δεμπεγιώτης με ψηλοκρεμαστό διαγώνιο σουτ προσπάθησε να σκοράρει όμως ο Κατσικέας που εκτινάχθηκε στην αριστερή πλευρά της εστίας του και με γροθιές έδιωξε την μπάλα πλάγια. Στο 46' σουτ του Μπλέτσα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ ελάχιστα από τη συμβολή των δοκαριών. Στο 65' ο Κεράνης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στον Ξενάκη, αυτός από το σημείο του πέναλτι σχεδόν προσπάθησε να σκοράρει, όμως δεην έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 69' ο Κεράνης εκτέλεσε κόρνερ στο πίσω δοκάρι σχεδόν ο Μπλέτσας με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 70' μακρινό σουτ του Κεράνη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κατσικέας. Ενα λεπτό μετά και πάλι ο Κεράνης με συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Κατσικέας με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε σωτήρια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 76' ο Δεμπεγιώτης πρόλαβε τον Μπρέγιαννη, λίγο πριν διώξει την μπάλα και με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-2, χαρίζοντας τη 2η σερί νίκη στους Μηχανικούς. 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς διαιτητές τους Ρουμελιώτη, Κομπιλίρη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κατσικέας, Π. Σακελλαρόπουλος (41' Γκράσης), Α. Γκάργκουλας, Μούκας (56' Κουτίβας), Δ. Γκάργκουλας, Ι. Σακελλαρόπουλος, Μπρέγιαννης, Καλογερόπουλος, Νικολακέας (60' Ηιοπουλος), Ψυχάρης (64' Πράττης), Σκλήρης (41' Λιάπης). Στον πάγκο ήταν ο Κυριαζόπουλος.  

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Γεωργουλάκος, Σακκάς, Βρυώνης, Δεμπεγιώτης, Ξενάκης, Ηλ. Παπακωνσταντίνου, Κεράνης, Μίντζηρας, Αθανασάκης (41' Μαρινάκης), Γεωργιόπουλος (20' λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Βεργινάδης (10' Μπλέτσας).

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 1-5

Στο 6' ο Αθανασόπουλος με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0-1. Στο 14' ο Βαβαρούτσος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Γιαννόπουλου και πέτυχε το 0-2. Στο 17' ο Βαβαρούτσος έκανε τη σέντρα στο β' δοκάρι για τον Αθανασόπουλο, αυτός δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ. Στο 29' ο Αθανασόπουλος πρόλαβε τους Αραπάκη και Γκέκα πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει αρχικά ο Γιαννόπουλος, όμως ο Βαβαρούτσος που παρακολουθούσε τη φάση με κοντινηή προβολή "έγραψε" το 0-3. Στο 32' σουτ του Γιακουμή έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 34' σουτ του Μπαρμπίτσα έξω από την περιοχή ο Γιαννόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και με τα χέρια έδιωξε πλάγια. 

Στο 38' μπροστινή μπαλιά του Ηλιόπουλου στον Μπαρμπίτσα, αυτός έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή έκανε τη σέντρα και ο Αθανασόπουλος με κοντινό σουτ πέτυχε το 0-4. Στο 43' ο Γιακουμής έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Κουτίβας εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και με γροθιές απέκρουσε σωτήρια διώχνοντας την μπάλα πλάγια. Στο 44' ο Λουκάκος έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Κουτίβας σχεδόν πάνω στη γραμμή ο Χριστόπουλος προσπάθησε να διώξει όμως τον πρόλαβε ο Παολίν και με κοντινό σουτ μείωσε σε 1-5. Στο 50' ο Βαβαρούτσος με ψηλοκρεμαστό σουτ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει άουτ. Στο 54' ο Γιακουμής με φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 62' ο Διονυσόπουοε με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 64' ο Μπαχράμης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή ο Ντίνι κινήθηκε στην πορεία της μπάλας τη βρήκε με το κεφάλι και την έστειλε να περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ. Στο 69' ο Ηλιόπουλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72' καλοκτυπημένο φάουλ του Μπαχράμη έξω από την περιοχή ο Γιαννόπουλος εκτινάχθηκε στη δεξιά πλευρά της εστίας του και απέκρουσε σωτήρια με γροθιές. Στο 74' ο Αθανασόπουλος με συρτή μπροστινή μπαλιά τροφοδότησε τον Λάππα, αυτός μπήκε στην περιοχή πρόλαβε την έξοδο του Γιαννόπουου και με συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το τελικό 1-5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Βοσνάκη, Βανικιώτη.

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: Γιαννόπουλος, Λούτα (41' Μέτα), Αραπάκης, Ντίνι, Παολίν, Λουκάκος (58' Διονυσόπουλος), Ελ. Κοστρένι, Ταουλάντ (15' Γκέκα), Παπανικολόπουλος (41' Τζίνι), Γιακουμής, Γκ. Κοστρένι.  

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Κουτίβας, Γιαννακόπουλος, Καρούμπαλης, Σωτηρόπουλος (41' Λάππας), Χριστόπουλος, Καρβέλης, Ηλιόπουλος, Βαβαρούτσος (70' λ.τρ. Κουτσούκος), Αθανασόπουλος, Γρηγορόπουλος (51' Μπαχράμης), Μπαρμπίτσας (55' Χαλούλος).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 2 αγώνες) 

1. Ξυλοκόποι 12-2 6

-. Auro Berlin 8-0 6

-. Μηχανικοί 8-3 6

4. Αναδόμη/Κατασκευή 7-7 3

-. Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος 2-5 3

-. Λογιστές 2-7 3

7. Μπαρτσελιώμα 2-3 1

-. Ευθυγραμμίσεις Αγγελος 3-6 1

9. ΚΤΕΛ 0-5 0

-. 9ο Σύνταγμα Πεζικού 0-6 0