Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 14:07

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-2: Τρίψας και Πανταζής "υπέγραψαν" μια χορταστική ισοπαλία

Γράφτηκε από τον

Τέσσερα γκολ, ωραίο θέαμα και δύο εξαιρετικούς παίκτες να βάζουν τη σφραγίδα τους σε μια χορταστική ισοπαλία με σκορ 2-2...

Αυτά περιελάμβανε η αναμέτρηση της Αναγέννησης με τον Πανθουριακό που διεξήχθη το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο μπροστά σε λιγοστούς θεατές. Οι Χρήστος Τρίψας και Βασίλης Πανταζής αμφότεροι σκόραραν από δύο φορές, πιστοποιώντας πως είναι δύο από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της κατηγορίας.

Η "Μπάρτσα" προηγήθηκε νωρίς, όμως ο ανώτερος Πανθουριακός ανέτρεψε το σκορ, με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 78' με πέναλτι, σε μια φάση που αποβλήθηκε ο Πατσιώτης 

για τους φιλοξενούμενους.

Πέντε μήνες αήττητη η "Μπάρτσα"!

Το 2-2 εν τέλει είναι σε γενικές γραμμές δίκαιο με το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα να... αρνείται να ηττηθεί, μιας και έχει να χάσει εδώ και πέντε μήνες, έχοντας ένα σερί 12 νικών και 6 ισοπαλιών!

Με την προχθεσινή ισοπαλία μάλιστα "αγκάλιασε" τη 2η θέση, αφού διατήρησε το +5 από τον Πανθουριακό τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Αξιοσημείωτο πως αυτή ήταν η τρίτη φετινή ισοπαλία των δύο ομάδων (σε 4 αναμετρήσεις), με την Αναγέννηση να έχει μία νίκη με 2-1 στο κύπελλο.

Προηγήθηκε η Αναγέννηση, το γύρισαν οι φιλοξενούμενοι

Μόλις στο 4' ο Τρίψας με ένα από τα... γνωστά του σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καλλιντέρη για το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση μιας και στο 13' ο Μπιτσάνης έκλεψε την μπάλα από τον Μπαλαλά -που καθυστέρησε να διώξει- και έδωσε στον Πανταζή που με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-1.

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου πήρε τα ηνία του αγώνα μετά την ισοφάριση και στο 19' ο Λίβας έβγαλε σε κόρνερ το φάουλ του Μουστάκα.

Στο 23' η ομάδα της Θουρίας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αργυρόπουλου στον Μπιτσάνη, όμως ο διαιτητής Λάμιας έδωσε σωστά συνέχεια στο παιχνίδι.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρος ήταν και πάλι για λογαριασμό του Πανθουριακού, όταν στο 44' ο Χελάς έδωσε στον Πανταζή που σούταρε αδύναμα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να υπερέχουν, έχοντας την κατοχή της μπάλας και με τους Μουστάκα, Πανταζή να κάνουν όλο το παιχνίδι.

Στο 53' ύστερα από έξοχη συνεργασία Χελά και Μπιτσάνη, ο δεύτερος με τακουνάκι έστρωσε στον Μουστάκα που σούταρε με δύναμη, όμως ο Λίβας απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ. 

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανταζής έδωσε δεξιά στον Χελά που σούταρε από πλάγια θέση, με τον Λίβα να παραχωρεί κόρνερ.

Σε αυτό το διάστημα η Αναγέννηση είχε να επιδείξει μόνο ένα σουτ του Τρίψα στο 59' που έβγαλε σε κόρνερ ο Καλλιντέρης.

Στο 65' ο Πανθουριακός πέτυχε αυτό που επιζητούσε χάρις σε μία στημένη φάση... Ο Κουρούπης εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν και ο Πανταζής με κοντινό σουτ έκανε το 1-2.

Πέναλτι και αποβολή για το 2-2 στο 78'

Από εκείνο το σημείο η "Μπάρτσα" αφυπνίστηκε και βγήκε στην επίθεση για την ισοφάριση. Στο 77' λοιπόν ο Δασκαλάκης με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Μουλιάτο, ο οποίος πριν πλασάρει έπεσε κάτω από σπρώξιμο του Παντσιώτη από πίσω, με τον κ. Λάμια να δίνει σωστά το πέναλτι και απευθείας κόκκινη στον αμυντικό του Πανθουριακού, μιας και ο Μουλιάτος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 78' ο σπεσιαλίστας Τρίψας από τα 11 βήματα δεν λάθεψε γράφοντας το 2-2.

Μέχρι το τέλος του αγώνα το μόνο αξιόλογο ήταν ένα σουτ του Μουλιάτου στο 85' που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Καλλιντέρης.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Λάμια και των βοηθών του, της Αθανασοπούλου και της Τσαούση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Γερμάνης (55' Δασκαλάκης), Αργυρόπουλος, Κανελλόπουλος, Βεργόπουλος, Μπαλαλάς, Μουλιάτος, Τρίψας, Δουρούμης, Τριανταφυλλάκης, Μαρής.

 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Παντσιώτης, Σεφεράσι, Οδεμισιώτης, Κλουβάτος, Καράμπελας, Μουστάκας, Χελάς (86' Κάνιστρας), Πανταζής, Μπιτσάνης, Κουρούπης (76' Ντόκο).