Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 13:34

ΘΗΒΑ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 3-0: Ηττα με πολλά παράπονα από την διαιτησία

Γράφτηκε από τον

 

 

Την ήττα γνώρισε χθες το απόγευμα η Δόξα Μεγαλόπολης στη Θήβα από την τοπική ομάδα με 3-0, σε ένα ματς που οι Αρκάδες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. 

 

Συγκεκριμένα, η Δόξα φωνάζει για αλλοίωση αποτελέσματος στο πρώτο ημίχρονο, όταν αρχικά δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπερ της στο 15' σε απλωμένο χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή. Αντίθετα, στο 20' καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Θήβας σε μια φάση που οι άνθρωποι της Δόξας θεωρούν ακούσιο το χέρι. 

 

Επιπλέον, στη Μεγαλόπολης φωνάζουν για καθαρό οφσάιντ στη φάση από όπου ξεκίνησε το δεύτερο γκολ της Θήβας στο 35'.

 

Το χθεσινό αποτέλεσμα έφερε την Δόξα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την μέχρι πρότινος ουραγό ομάδα του Ζευγολατιού, που έμεινε στο 0-0 με τον Φωστήρα εντός έδρας. Πλέον η ομάδα της Μεγαλόπολης έχει δύσκολο έργο στην προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό.

 

"Η χειρότερη διαιτησία που έχω δει", σχολίασε για το χθεσινό ματς ο προπονητής της Δόξας Ηλίας Κατσούλας που εκτιμά ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος στη Θήβα. 

 

Οσον αφορά τα γκολ. στο 22' σε χέρι του Αντώνακα που αμφισβήτησαν οι Αρκάδες ο διαιτητής Παπαδόπουλος σφύριξε πέναλτι. Ο Ν. Ευσταθίου με εύστοχο χτύπημα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0. Στο 35' δυνατό σουτ του Αργυρίου έξω από την περιοχή απέκρουσε αρχικά ο Χρήστος και στην επαναφορά ο Σπανός με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 49' σουτ του Ν. Λυμπερόπουλου από την γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής απέκρουσε σωτήρια ο Μόνος. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 92' ο Αντωνίου με σουτ.

 

ΘΗΒΑ: Μόνος, Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου (84' Π. Γεωργίου), Ευσταθίου, Σ. Χατζηλάμπρος, Αργυρίου, Μπέκα, Σπανός, Τσομπάνης (68' Τόσκα), Μαλισσόβας (80' Αντωνίου).

 

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Χρήστου, Λεβέντης, Κ. Ασημακόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας(46' Αθ. Ασημακόπουλος), Πρίκας [70' Γκ. Πέπα), Κατσαρός, Παναγιωτίδης (81' Αλεξανδρής, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.