Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 19:13

ΑΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 1-2: Διπλό με Αλεξόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με τέρματα του Βαγγέλη Αλεξόπουλου στο β' ημίχρονο ο Αστέρας Μικρομάνης νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου στο "Π. Μπαχράμης" τον Αίαντα με 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη ώστε σε περίπτωση ήττας του Ασπροχώματος, όπως συνέβη, να το πλησιάσουν στον 1 βαθμό και αν διεκδικήσουν την είσοδο τους στην 3άδα της ανόδου στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Φάσεις για να σκοράρουν είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως τους έλειψε το γκολ, ώστε να φτάσουν στη νίκη. Κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά αυτό συνέβη αργά στις καθυστερήσεις (91'), όταν οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Ο Αστέρας Μικρομάνης έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις και σε δύο από αυτές κατόρθωσε με τον Αλεξόπουλο να προηγηθεί στο σκορ και κράτησε το νικηφόρο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Στο 16' σουτ του Αντεμάι έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μπρέγκου. Στο 31' ο Μπάκας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 33' ο Αντεμάι με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και μετά κατέληξε άουτ. Στο 36' ωραία κάθετη μπαλιά του Στραβάκου στον Αντεμάι, αυτός έκανε το πλασέ και η μπάλα να πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 48' ωραίο σουτ του Μπαζίγου, όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 54' έξοχη μπαλιά του Μπαζίγου στον Πανταζή ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπρέγκου, πλάσαρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Αστέρα και στην επαναφορά από το σουτ του Μπαζίγου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και χάθηκε η ευκαιρία για γκολ. Στο 59' από σουτ του Μιχαλοπούλου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 61' από κάθετη μπαλιά του Κωνσταντακόπουλου ο Αλεξόπουλο βγήκε μόνος απέναντι στον Μπαχράμη και με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 75' από την κάθετη πάσα του Π. Καρδάση ο Αλεξόπουλος μόνος απέναντι στον Μπαχράμη με πλασέ σημείωσε το 0-2. Στο 79' σουτ του Φουρναράκου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μπρέγκου. Στο 91' μετά από πάσα του Στραβάκου ο Μπάκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο απέναντι "Γ" και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΑΙΑΣ: Μπαχράμης, Λαγωνικάκος, Κουλουμπός (62' Παυλέας), Παπαθεοδωρίδης, Στραβάκος, Ζαφείρης, Μιχαλόπουλος (62' Φουρναράκος), Αντεμάι, Μπάκας, Πανταζής (62' Διονυσόπουλος), Μπαζίγος.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μπρέγκου, Αθ. Καρδάσης, Χασάπης (82' Μ.-Κ. Σκαρπαλέζος), Μαυροειδής, Σουλιμάς, Κουρούπης (65' Σταθόπουλος), Π. Καρδάσης, Κοτσιλιέρης (58' Αθανασόπουλος), Παυλόπουλος, Αλεξόπουλος, Κωνσταντακόπουλος.