Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 18:50

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-2: Με μεγάλο διπλό σφράγισε την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Τρίποντο παραμονής πήρε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Χώρας ο Ολυμπιακός Ανάληψης που επικράτησε με 2-1 του τοπικού Παπαφλέσσα.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη αυτή ανανέωσε την παραμονή του στην Α1 τοπική μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι και με μεγαλύτερο πάθος για τη νίκη και κατάφεραν σχεδόν με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου να πάρουν προβάδισμα με 2-0. Μάλιστα αν ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια σε δύο καλές ευκαιρίες που είχαν νωρίτερα με Σακκά και Κ. Παναγιωτόπουλο θα μπορούσαν να είναι ήδη μπροστά στο σκορ.

Η ομάδα της Χώρας αιφνιδιάστηκε από τα γρήγορα γκολ, που δέχτηκε, προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει σχεδόν με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, όμως στη συνέχεια οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Καραμπάτου.

Στο 7' ο Σακκάς από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ, όμως ο Μίντζηρας κατάφερε να αποκρούσει. Στο 10' ο Κ. Παναγιωτόπουλος επίσης από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή και σούταρε, όμως πρόλαβε αμυντικός και με τάκλιν έδιωξε την μπάλα γλιτώνοντας την εστία του από πιθανό γκολ. Στο 12' από φάουλ του Αβιζιώτη ο Μουτσούλας με κεφαλιά σημείωσε το 0-1.

Στο 30' πάσα του Αβιζιώτη στον Μουτσούλα και αυτός με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 42' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλογερόπουλου από τον Β. Δουρούμη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Καλογερόπουλος εύστοχα και μείωσε σε 1-2. Στο 60' σε κεφαλιά του Ζερβάκου εκτινάχθηκε ο Μίντζηρας στο οριζόντιο και απέκρουσε σωτήρια, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 80' σε σουτ του Κ. Δουρούμη.

ΧΩΡΑ: Μίντζηρας, Σκουφάκης (49' Αν. Τσόπελας), Αϊβαλής (49' Επ. Καγιάς), Μαθιός, Θ. Τσόπελας, Δ. Κανελλόπουλος (85' Ι. Τσόπελας), Γ. Καγιάς, Γκεβόρι, Δημόπουλος, Ρουσόπουλος, Καλογερόπουλος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ε. Χρονόπουλος, Ανδρεάδης, Ζερβάκος, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος (46' Κ. Δουρούμης), Μουτσούλας, Καννάς, Σακκάς (89' Βανικιώτης), Αβιζιώτης (92' Μιχαλόπουλος).