Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 12:39

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ταβάνι οι 30-31 βαθμοί για την παραμονή, θεωρεί ο Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον

Ο Τσικλητήρας Πύλου σταμάτησε την Κυριακή την εντυπωσιακή πορεία του Παναργειακού, που μετρούσε πέντε σερί νίκες με τέρματα 13-2, αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια και έμεινε στο 0-0.

Το θετικό όμως είναι ότι κρατά το +5 από την τελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής,  που οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα. "Θέλαμε πολύ τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες, αν και τη δικαιούμασταν. Οταν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν χάνεις και μαζεύεις βαθμούς για να πετύχεις τον στόχο σου" το σχόλιο του Νίκου Κακαλέτρη για την τέταρτη φετινή εντός έδρας ισοπαλία.

Ο τεχνικός του Τσικλητήρα εκτιμά ότι οι 30-31 βαθμοί αρκούν για να πετύχει η ομάδα του την παραμονή στη Γ' εθνική: "Πιστεύω ότι ταβάνι είναι οι 30-31 βαθμοί. Εξαρτάται βέβαια και από τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω, πως θα προχωρήσουν και τι κάνουν στα επόμενα παιχνίδια, επειδή είναι περίεργοι οι καιροί που ζούμε. Εμείς κοιτάμε πάντως τη δική μας ομάδα και το επόμενο ματς με τον Παναρκαδικό".

Ο Ν. Κακαλέτρης παραδέχεται ότι ο Τσικλητήρας είναι κοντά στην παραμονή, αλλά ξεκαθαρίζει ότι: "Καμία ομάδα δεν μένει πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Θα είναι μεγάλη παγίδα αν πέσουμε σε αυτή τη λογική. Εχουμε πει πολλές φορές το πρωτάθλημα θα κριθεί στη διάρκεια. Σίγουρα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των ομάδων που βρίσκονται από κάτω μας. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα γίνει το ταμείο"

 

Το επόμενο ματς για τον Τσικλητήρα είναι στις 23 Απριλίου με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από το Λουτράκι, το οποίο είχε κερδίσει ο Τσικλητήρας πριν από μια εβδομάδα. Ετσι με το διπλό το Λουτράκι "ρέφαρε" αυτή την ήττα και έχει τους ίδιους βαθμούς (26) με την ομάδα της Πύλου.  Ενα βαθμό λιγότερο έχει η Αχαϊκή που έμεινε στο 0-0 με τη Χαλκίδα  και στην τελευταία θέση με 21 βαθμούς ισοβαθμούν το Ζευγολατιό και η Δόξα Μεγαλόπολης. Το Ζευγολατιό έμεινε επίσης στο 0-0 με το Φωστήρα, ενώ η Δόξα ηττήθηκε εκτός από τη Θήβα με 3-0.