Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 11:54

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Μια νίκη πριν τον τίτλο της Α' τοπικής

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Μια νίκη πριν τον τίτλο της Α' τοπικής

Μια νίκη ή αλλιώς τρεις βαθμούς μακριά από τον τίτλο στην Α' τοπική και την επιστροφή στην Γ' εθνική βρίσκεται η Καλαμάτα.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού Καλαμάτας με 3-1 το Σάββατο στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Αναγέννησης με τον Πανθουριακό, έφεραν την "Μαύρη Θύελλα" στο +9 από την δεύτερη Αναγέννηση, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η Καλαμάτα λοιπόν θέλει μόλις μια νίκη ακόμη για να πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τίτλο (αφού έχει την ισοβαθμία με την Αναγέννηση) την οποία θα έχει την ευκαιρία να πετύχει στο επόμενο ματς πρωταθλήματος, εντός έδρας με την Εράνη στις 23 Απριλίου. Τα επόμενα τρία ματς είναι διαδοχικά με Εθνικό Μελιγαλά εκτός, Πανθουριακός εντός και Ανδρούσα εκτός. 

Όσον αφορά το ματς του περασμένο Σαββάτου, η Καλαμάτα δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο (1-1) ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε απόλυτα και έφτασε εύκολα στο τελικό 1-3 με γκολ που πέτυχαν οι Χρήστος Καλαντζής (2) και Τάσος Καντούτσης. 

Αύριο μαθαίνει τον αντίπαλο στο Κύπελλο

Ο τίτλος στην Α' τοπική ουσιαστικά έχει κριθεί και έτσι η Καλαμάτα μπορεί να στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ένα θεσμό στον οποίο συμμετέχει ως Κυελλούχους Μεσσηνίας και ξεκίνησε με νίκη - πρόκριση επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου εκτός έδρας την περασμένη Τετάρτη.

 

Στην β φάση η Καλαμάτα περνά άνευ αγώνα και θα περιμένει το αυριανό ματς του ΑΟ Κατασταρίου με τον Πανηλειακό στη Ζάκυνθο ώστε να μάθει τον επόμενο αντίπαλο της. Η ομάδα που θα κερδίσει αύριο θα φιλοξενηθεί από την "Μαύρη Θύελλα" την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στον τελικό του 7ου ομίλου. Η νικήτρια ομάδα του ομίλου θα πάει απευθείας στους 8 του θεσμού και θα παίξει ξανά εντός έδρας για μια θέση στα ημιτελικά.