Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 10:49

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στις 4 μ.μ. την Τετάρτη του Πάσχα με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στις 4 μ.μ. την Τετάρτη του Πάσχα με Πανηλειακό

Ντέρμπι από τα παλιά θα έχουμε την προσεχή Τετάρτη 19 Απριλίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Πανηλειακό στον τελικό του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με έπαθλο μια θέση στις 9 πρωταθλήτριες ομάδες των ομίλων που θα διεκδικήσουν στην συνέχεια το έπαθλο.

Χθες ορίστηκε και η ώρα του αγώνα που θα γίνει στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. 

Θυμίζουμε ότι η Κυπελλούχος Μεσσηνίας Καλαμάτα κέρδισε εκτός έδρας τον Κυπελλούχο Κορινθίας Ηρακλή Ξυλοκάστρου (2-0) στον α' γύρο ενώ πέρασε άνευ αγώνα το β' γύρο. 

Ο Πανηλειακός από την πλευρά του απέκλεισε τον Κυπελλούχο Κεφαλλονιάς ΑΟ Σάμης (5-0) εκτός έδρας στον πρώτο γύρο και τον Κυπελλούχο Ζακύνθου ΑΟ Κατασταρίου, επίσης εκτός έδρας (4-3) στο β' γύρο. 

Διαιτητές από Αρκαδία, Μεσσήνιοι στο Βλαχιώτη

Διαιτητής του αγώνα της Τετάρτης με τον Πανηλειακό θα είναι ο Βεργέτης και βοηθοί διαιτητές οι Κύριος και Τσούκας, όλοι από την Αρκαδία. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Δερδελάκος από την Λακωνία. 

Επιπλέον, Μεσσήνιοι ρέφερι θα διευθύνουν του ματς του Αστέρα Βλαχιώτη με την Ένωση Πανασπροπυργιακού, για την ίδια διοργάνωση. Συγκεκριμένα διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Νικολόπουλος και βοηθοί οι Κώστας Αδαμόπουλος και Νίκος Γκούμας. 

Με το νικητή του αγώνα Κερατσίνι - ΑΟ Σουρμένων

Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα περάσει απευθείας στους 8 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε εντός έδρας νοκ άουτ αγώνα τον νικητή του αγώνα του ΑΠΟ Κερατσινίου (Κυπελλούχος Πειραιά) με τον ΑΟ Σουρμένων (Κυπελλούχος Αθηνών) που θα γίνει επίσης την προσεχή Τετάρτη στις 4 μ.μ. στο Κερατσίνι.