Σάββατο, 15 Απρίλιος 2017 11:54

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Επαιξαν για όσους έχουν φύγει από τη ζωή

Γράφτηκε από τον

Φιλικοί αγώνες παλαιμάχων αφιερωμένοι στους ανθρώπους του αθλήματος που έχουν φύγει από την ζωή έγιναν την Μ. Πέμπτη στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».

Μια διοργάνωση που γίνεται κάθε Μ. Πέμπτη τα τελευταία χρονιά με συμμετοχή ομάδων της πόλης.

Στην προχθεσινή συνάντηση συμμετείχαν οι ομάδες του Απόλλωνα Καλαμάτας, του Πανιώνιου και του ΠΑΟΚ/Ασπρόχωμα.

Εγιναν τρεις αγώνες, ενώ ενδιάμεσα έγινε τρισάγιο όπου μνημονεύθηκαν άνθρωποι του αθλητισμού που έχουν φύγει από την ζωή.

Στο πρώτο ματς έπαιξαν οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα και του Πανιώνιου και έμειναν στο 0-0.

Για τον Απόλλωνα ξεκίνησαν οι Κουτίβας, Γαλίτης, Λύγουρης, Σωτηρόπουλος, Λάζαρης, Κοζομπόλης, Κοζομπόλης, Νικητόπουλος, Γκούζος, Μπαρμπίτσας, Λεβεντόπουλος, Αθανασόπουλος. Επαιξαν και οι Γρηγορόπουλος, Θειακός, Κουραμπάς. 

Για τον Πανιώνιο ξεκίνησαν οι Κουμουνδούρος, Παπανικολάουλ Βρυώνης, Καμαρινάκης, Δελφάκης, Μούργος, Χιώτης, Αντωνόπουλος, Μαλαπέτσας, Σόφτης, Αλεξόπουλος και έπαιξε ακόμη ο Ξυλάς. 

Διαιτητής ήταν ο Μανωλόπουλος και βοηθοί οι Κοσάρης και Κομπιλίρης. 

Στο δεύτερο αγώνα έπαιξαν οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ/Ασπρόχωμα με τον Απόλλωνα. Στο 6' σε χέρι του Μπαρμπίτσας καταλογίστηκε πέναλτι αλλά ο Κουτίβας απόκρουσε το χτύπησε του Χρ. Βαλαβάνη. 

Στο 10' με σουτ ο Τάκης Ρακιντής στο 1-0. O Aπόλλωνας τελικά ισοβάρισε με κεφαλιλά του Λεβεντόπουλου και στην συνέχεια πήρε τη νίκη με 2-1 με τον Γρηγορόπουλο. 

Για τον ΠΑΟΚ/ΑσπρόχωμαΞηρόκωστας, Ι. Βαλαβάνης, Χρ. Βαλαβάνης, Γ. Κοκορόγιαννης, Νάτσης, Γιαννόπουλος, Ρακιντζής, Γ. Ηλιόπουλος, Νικητόπουλος, Γιακουμής, Ανδρ. Κοκορόγιαννης. 

Για τον Απόλλωνα έπαιξεναν οι κουτίβας, Λύγουρης, Λαμπρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Λάζαρης, Κοζομπόλης, Μπαρμπίτσας, Αθανασόπουλος, Λεβεντόπουλος, Γρηγορόπουλος, Θειακός.

Επαιξαν και οι Γ. Πολυμενέας, Γαλίτης, Τσακαλάκος, Ι. Γκούζος, Κουραμπάς. 

Στον τρίτο αγώνα ο Πανιώνιος νίκησε 2-0 το Ασπρόχωμα με γκολ που πέτυχαν οι Βρυώνης και Δελφάκης.