Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2013 19:33

Δανείζει Κάτσε ο ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον
Η περίπτωση Κάτσε είναι το θέμα που απασχολεί έντονα την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Όσο κι αν προσπάθησαν και προσπαθούν να θάψουν το συγκεκριμένο ζήτημα στην ΠΑΕ, αυτό παραμένει στην επικαιρότητα.
Ο παίκτης επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως κρίνεται ανέτοιμος από τον Χουμπ Στέφενς, με τον Ολλανδό τεχνικό να εξηγεί πως: «Δεν έχω αλλάξει άποψη, αλλά πρέπει να βλέπω πως αντιδρά ένας ποδοσφαιριστής στην προπόνηση και νομίζω ότι δεν είναι έτοιμος να τον επαναφέρω. Ένα από τα πράγματα είναι και το ψυχολογικό. Δεν είναι μόνο θέμα του Κάτσε είναι και τα άλλα ζητήματα που προκύπτουν από αυτή την ιστορία».

Η ΠΑΕ από την δική της πλευρά περιμένει προτάσεις από το εξωτερικό για την πώληση του Κάτσε, όμως αυτές δεν έρχονται. Όσο ο παίκτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας τόσο ξεμακραίνει το ενδεχόμενο πώλησης. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr  υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΟΚ σκέφτονται να παραχωρήσουν τον παίκτη, ακόμα και με την μορφή του δανεικό στο εξωτερικό.

Στόχος είναι μέχρι το Καλοκαίρι για να πάρει παιχνίδια στα πόδια και να ηρεμήσει και ο ίδιος ψυχολογικά.  Αυτή η περίπτωση φαίνεται πως κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ημέρες καθώς και τα μηνύματα που λαμβάνουν είναι πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες για παραχώρηση του Έργκους Κάτσε.

 

ΠΗΓΗ: GAZZETA.GR