Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 14:04

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 3-4: Της έσπασε αήττητο 14 μηνών!

Γράφτηκε από τον

Σ' ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ο Πάμισος νίκησε με 4-3 την Κυπαρισσία, η οποία είχε να ηττηθεί στην έδρα της από το Φεβρουάριο του 2016 και το 0-1 από τον Πανθουριακό!

Και αυτός που την "πλήγωσε" είναι ο Αλέξης Μαντζούνης, ο οποίος πριν από δύο χρόνια οδήγησε την Κυπαρισσία στην κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα δίχως ήττα εντός και εκτός έδρας.

Χθες ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στην Κυπαρισσία για πρώτη φορά ως αντίπαλος, σ' ένα ντέρμπι χωρίς σκοπιμότητες και αυτό βοήθησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Ο Πάμισος προηγήθηκε στο 29' με τον Μπίσα και στο 59' ο Φιλόπουλος έγραψε το 0-2. Στο 60' ο Καμποσιώρης μείωσε σε 1-2, αλλά πριν προλάβουν να χαρούν οι γηπεδούχοι, ο Καραπετιάν στο 63' έκανε το 1-3.

Η Κυπαρισσία όμως δεν το έβαλε κάτω και μείωσε σε 2-3 στο 69' με τον Σούπουλι και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-3. Στο 78' όμως ο Λαθύρης διαμόρφωσε το τελικό 3-4,  σ' ένα εντυπωσιακό εικοσάλεπτο, όπου σημειώθηκαν έξι γκολ!

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Τσίρμπα και Μπασιλάρη. 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Καμποσιώρης, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Ανδρουτσής, Ανδρεόπουλος, Σούπουλι, Τσιμόπουλος, Κωνσταντόπουλος. 

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος (70' Κατσιβαρδέας), Χαραλαμπόπουλος (60' Καραπετιάν), Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μωράκης, Μπερερής, Παπαδόπουλος (80' Μάρκου), Λαθύρης, Ηλιόπουλος, Μπίσα.