Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 15:32

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-2: Το γύρισε με Μακρυνιώτη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-2: Το γύρισε με Μακρυνιώτη

 

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πέντε γκολ και πολλές φάσεις ο Εθνικός Μελιγαλά επιβλήθηκε με 3-2 του Ολυμπιακού Καλαμάτας και επανήλθε στις επιτυχίες.

Το νικητήριο γκολ σημείωσε στις καθυστερήσεις ο πολύπειρος μεσοαμυντικός Νίκος Μακρυνιώτης.

Το σκορ άνοιξε στο 31' ο Αναγνωστόπουλος με σουτ.

Στο 40' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Αναγνωστόπουλος ανατράπηκε από τον Δημητρέλη. Ομως ο Ηλιόπουλος νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Εθνικού, ο οποίος κράτησε το 0-1.

Μάλιστα με την εκπνοή του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στια ίσια όταν ύστερα από κόρνερ του Μουρούσια ο Μακρυνιώτης με προβολή (η μπάλα χτύπησε και στον Γ. Μπάλλα) έκανε το 1-1.

Η ομάδα του Λάκη Σπάλα κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 60' όταν σε αντεπίθεση ο Αναγνωστόπουλος σέντραρε και ο Πουλάκος με πλασέ έγραψε το 1-2.

Οι "κυανόλευκοι" βγήκαν μαζικά μπροστά και στο 80' ο Μουρούσιας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-2.

Και φτάνουμε στο 91' όταν μετά από γέμισμα ο προωθημένος Μακρυνιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Το ματς σφύριξε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Παναγιωτόπουλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σβερκούνος, Θανόπουλος, Μακρυνιώτης, Χαραλαμπόπουλος, Καρατζούλιας, Γεωργόπουλος (60' Φέστας), Μουρούσιας, Χότζα, Σαραντόπουλος, Κανελλόπουλος (90' Αλεβίζος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Φέστας, Στ. Μπάλλας, Γ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Μπέρμπερη, Μπαζάνης, Ηλιόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Πουλάκος, Τσαναλίας.