Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 15:59

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-1: Διεύρυνε το σερί θετικών αποτελεσμάτων

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-1: Διεύρυνε το σερί θετικών αποτελεσμάτων

Το Διαβολίτσι συνέχισε το σερί θετικών αποτελεσμάτων μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία επικρατώντας με 1-0 της Α.Ε. Αβίας.

Eτσι στα έξι τελευταία ματς μετρά 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Το "χρυσό" όπως αποδείχθηκε γκολ σημείωσε στο 71' ο Αρντιν Τσαουσάι, ο οποίος σχεδόν 15 λεπτά νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα. Να σημειωθεί ότι ήταν εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ, καθώς ο 19χρονος παίκτης έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάτω μέρος του κάθετου δοκαριού και στην συνέχεια να καταλήξει στη δεξιά γωνία της εστίας του Κολοκούβαρου. Βέβαια για να κατακτηθεί η νίκη, σημαντική ήταν και η παρουσία του τερματοφύλακα Τζανέτου Κατσαρέα, ο οποίος είχε σωτήριες επεμβάσεις σε ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, με τις οποίες κατάφερε να

Σύμφωνα με τις ευκαιρίες των δύο ομάδων στη διάρκεια του ματς, οι γηπεδούχοι αδικούνται από το αποτέλεσμα, αφού με τις ευκαιρίες που έχασαν στη διάρκεια του και κυρίως στο α' μέρος άξιζαν να πάρουν τους τρεις πόντους.

Αξιόλογες φάσεις - δοκάρια

Στο 27' ο Γιαννέας με απευθείας φάουλ από πλάγια θέση προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Κατσαρέας που εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι, απέκρουσε σωτήρια με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 32' ο Γεωργαντάς πάσαρε πλάγια στον Γιαννέα, αυτός θεωρώντας ότι είναι σε θέση οφσάιντ άφησε την μπάλα να περάσει για τον Γεωργίκο, αυτός την πήρε μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Κατσαρέας. Στο 39' ο Γεωργίκος κυνήγησε την μπάλα σε μπροστινή μπαλιά, έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και έκανε την παράλληλη πάσα για τον Γιαννέα, αυτός σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Κατσαρέας. Στο 49' ο Μαραβέλας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 54' σουτ του Μανιατέα έξω από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Κατσαρέας. Στο 60' ο Σταματόπουλος εκτέλεσε φάουλ από μακριά, μέσα στην περιοχή μπερδεύτηκαν οι αμυντικοί και η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Μπαλόπουλο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι (εξωτερικά δίχτυα). Ένα λεπτό μετά ο Γιαννέας μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να σκοράρει με το συρτό διαγώνιο σουτ που επιχείρησε, όμως η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι πήρε ύψος και πρόλαβαν οι αμυντικοί και απομάκρυναν.

Διαιτητής ήταν ο Λάμιας και βοηθοί διαιτητές οι Βρυώνης, Κασκάνης.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Μητσέας, Γκλίγκα, Αποστολίδης, Τζανετέας, Γεωργαντάς, Αλντέσκου (46' Μανιατέας), Βαβαρούτσος, Γιαννέας, Κορμπής, Γεωργικός.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Τσουκάλης (85' Διαγούπης), Θεοδωρόπουλος, Παν. Σουλαντίκας (55' Τσαουσάι), Μαραβέλας, Σταματόπουλος, Α. Ντουμάνι, Μπαλόπουλος, Παπαδόγιαννης, Κρεμύδας, Φ. Ντουμάνι (88' Νικολόπουλος).