Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 17:37

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-2: Με εύκολο διπλό εδραιώθηκε στην 5η θέση

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-2: Με εύκολο διπλό εδραιώθηκε στην 5η θέση

 

Εχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Κουρέα και σκοράροντας δις στο πρώτο ημίωρο, ο Α.Ο.Φαραί επικράτησε το Σάββατο του Απόλλωνα Καλαμάτας με 2-0 στο "Γ. Λουκαρέας" και εδραιώθηκε στην 5η θέση τη βαθμολογίας. 

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή παίζοντας μυαλωμένα, σοβαρά και όντας αποτελεσματική στα τελειώματα κατέκτησε το πέμπτο φετινό της διπλό και έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή της πορεία. 

Από την άλλη ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να βάλει τέλος στο άσχημο σερί που έχει εδώ και καιρό και ηττήθηκε δίκαια από μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο. 

"Καθάρισε" στο πρώτο ημίωρο με Κουρέα, Παχή

Μόλις στο 3' ο Κουρέας εκτέλεσε με πολύ φάλτσο ένα κόρνερ και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αντωνόπουλου, γράφοντας το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 26' πέτυχαν το 0-2 και πάλι από στημένη φάση... Ο Κουρέας με μακρινό φάουλ έφερε την μπάλα στη μικρή περιοχή και εκεί ο ξεχασμένος Παχής με κοντινή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο.

Μέχρι το ημίχρονο δεν έγινε τίποτα το αξιόλογο εντός των τεσσάρων γραμμών... Αξιοσημείωτο μόνο ότι ο διαιτητής Νικολόπουλος απέβαλε στο 30' από τον πάγκο τον πρόεδρο του Α.Ο. Φαραί Αρη Θωμόπουλο για διαμαρτυρία, εξαντλώντας πάντως την αυστηρότητα του.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου ανέβασε κάπως την απόδοση της με την είσοδο του Φωτιάδη, χωρίς όμως να μπορεί να πατήσει περιοχή και να δημιουργήσει ευκαιρίες. 

Αντιθέτως το Φαραί έδινε χώρο και έψαχνε τις αντεπιθέσεις.

Στο 68' το σουτ του Φωτιάδη βρήκε λίγο το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και έφυγε έξω, στην πρώτη καλή στιγμή του Απόλλωνα στο ματς.

Στο 75' το φάουλ του Σπανού έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Αντωνόπουλος.

Η τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 80' με την κεφαλιά του Δασκαλάκη από το φάουλ του Φωτιάδη να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Τσίρμπα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Ξυδιάς, Μανωλόπουλος, Γ. Παπαγεωργίου, Μπιζίμης, Ν. Παπαγεωργίου, Στ. Τσουλάκος (46' Φωτιάδης), Αλεβίζος (79' Σκαφιδάς), Δασκαλάκης, Σεφεράσι (65' Μπούρας), Δ. Τσουλάκος.

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μαυροειδάκος, Καπακλής, Μάραντος, Κακαλής, Πιτσιλής, Σεριάτος (65' Σταματελόπουλος), Παχής (76' Σαμιώτης), Σπανός, Τσέρτος, Κουρέας (84' Μπίτσικας).