Τρίτη, 25 Απρίλιος 2017 16:11

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 1-3: Πήρε το διπλό και "αγκάλιασε" τη 2η θέση

Γράφτηκε από τον

 

Αποφασιστικό διπλό για την κατάκτηση της 2η θέσης στον 2ο όμιλο της Β' τοπικής πήρε την Κυριακή η Θύελλα Χαρακοπιού επί των Πρασίνων Πουλιών με 1-3.

Η ομάδα του Παντελή Τσιγαρίδη έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει το τρίποντο και πλέον με νίκη στο εξ' αναβολής παιχνίδι με το αδιάφορο Βλαχόπουλο θα τερματίσει δεύτερη, μπροστά από τον Α.Ο. Φυτειάς.

Το σκορ στο παιχνίδι του "Π. Μπαχράμης" άνοιξε στο 25' ύστερα από σέντρα του Γιαννόπουλου και κεφαλιά του Βασιλογιαννακόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη... Ο Μαρκάκης εκτέλεσε με δύναμη ένα πλάγιο άουτ, ο Βασιλογιαννακόπουλος πήρε την γυριστή κεφαλιά και ο Γιαννόπουλος "τσίμπησε" την μπάλα από κοντά για το 0-2.

Η νεανική ομάδα των Πρασίνων Πουλιών πάλεψε το παιχνίδι και μείωσε το σκορ στο 57' όταν ο Λυμπερόπουλος σούταρε, ο Σακκάς απέκρουσε και ο Σκιαδάς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα (1-2).

Ομως η Θύελλα δεν είχε τάσεις... αυτοκτονίας και στο 66' "κλείδωσε" το διπλό. Μετά από μακρινό φάουλ του Βασιλογιαννακόπουλου ο Γιαννόπουλος με μακρινή κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-3.

Το ματς σφύριξε ο Καρβούνης, με βοηθούς τον Βοσνάκη και την Τσαούση.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Κατσίρας, Μαγκλάρας, Λυμπερόπουλος, Σχινάς, Δαλκαφούκης, Μανουσόπουλος, Τριανταφυλλάκης (75' Μαθιόπουλος), Σγάντζος, Μάντης (55' Λεμπέσης), Γκαϊδόγιαννης, Σκιαδάς.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Σακκάς, Γ. Σκόθος, Μαρκάκης, Ορφανός, Κ. Βασιλόπουλος (88' Α. Σκόθος), Κ. Στασινόπουλος, Ντέμπι, Σαμπάνι, Γ. Στασινόπουλος (64' λ. τρ. Απ. Στασινόπουλος), Γιαννόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος (86' Π. Βασιλόπουλος).