Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 14:53

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μήνυμα παραμονής από Ανδρώνη και συστάσεις για υπομονή στον κόσμο

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μήνυμα παραμονής από Ανδρώνη και συστάσεις για υπομονή στον κόσμο

Την 17η φετινή ήττα και μάλιστα εντός έδρας με το ευρύ 2-5 γνώρισε την Κυριακή από την Αναγέννηση Παραλίας ο Τέλλος Αγρας και παραμένει στην 14η θέση της Α' τοπικής.

Μια θέση που οδηγεί στην Α1, στην περίπτωση που ο Τσικλητήρας υποβιβαστεί από τη Γ' εθνική.  Η ομάδα της Πύλου βέβαια είναι κοντά στην παραμονή, αλλά στους Γαργαλιάνους δεν θέλουν να ζουν με αυτό το άγχος. Το ζητούμενο  είναι να τερματίσουν στην 13η θέση, η οποία απέχει τρεις βαθμούς. 

Ο Τέλλος Αγρας έχει να πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τον Αστέρα Αρφαρών και θα παίξει εντός με Εράνη και εκτός με Πανθουριακό.

Η Ανδρούσα, που είναι και η μόνη ομάδα που κυνηγά στη βαθμολογία, θα παίξει εκτός με Ολυμπιακό και εντός με Εθνικό Μελιγαλά και Καλαμάτα.

Η Ανδρούσα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Τέλλο Αγρα, ο οποίος θέλει το απόλυτο μέχρι το φινάλε και δύο "γκέλες" της Ανδρούσας, για να μην ζει με το άγχος της παραμονής του Τσικλητήρα.

 

"Πιστεύω ότι θα μείνουμε στην Α' τοπική", το μήνυμα που στέλνει ο Λυκούργος Ν. Ανδρώνης, ο οποίος εκτελεί χρέη προπονητή στις τελευταίες αγωνιστικές.  Ο έμπειρος αμυντικός ζητά από τον κόσμο να έχει υπομονή γιατί όπως λέει: "Η ομάδα στηρίζεται φέτος σε ντόπια παιδιά, κάτι που δεν γινόταν τα τελευταία χρόνια. Αν κοιτάξουμε τις 11άδες προηγούμενων ετών, θα δούμε 2-3 το πολύ Γαργαλιανιώτες στην 11άδα. Στο τελευταίο ματς η ομάδα είχε 9 Γαργαλιανιώτες, έναν Πυλιώτη και έναν Πατρινό, τον Τσίμπιτση που ήταν και παλαιότερα στην ομάδα και δεν το θεωρούμε ξένο σώμα. Αποφασίσαμε να στηριχθούμε στα ντόπια παιδιά, τα οποία δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Του χρόνου όμως θα είναι καλύτεροι και χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο, για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια", λέει ο Λ. Ανδρώνης, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς με την Εράνη. Το ίδιο ισχύει και για τον Γεωργακόπουλο που αποβλήθηκε με την Αναγέννηση και θα εκτίσει την ποινή του με τα Αρφαρά.