Παρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 13:28

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: "3 στα 3" για Auto Berlin και Ξυλοκόπους

Γράφτηκε από τον

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η 3η αγωνιστική στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού (εργαζομένων).

Το Auto Berlin νίκησε με 5-1 την Αναδόμηση/ Κατασκευή και πανηγύρισε την 3η νίκη του σε ισάριθμα ματς. Το ίδιο έκαναν και οι Ξυλοκόποι (4-0 την Μπαρτσελιώμα), ενώ το "3 στα 3" είχαν κάνει τη Δευτέρα και οι Μηχανικοί απέναντι στην Υαλοτεχνική. Ετσι αυτές οι τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση.  Η ταυτότητα των προχθεσινών αγώνων έχει ως εξής:


AUTO BERLIN - ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 5-1

Στο 3' από μπαλιά του Ε. Γιαννόπουλου, ο Σπυρόπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ. Ενα λεπτό μετά ο Ε. Γιαννόποουλος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0 στέλνοντας την μπάλα στην κλειστή γωνία του Β. Γιαννόπουλου. Στο 9' ο Βρυώνης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Στο 22' πάσα Λουλάι σε Παολίν αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 3-1. Στο 52' ο Γ. Τσιγαρίδης πρόλαβε το γύρισμα της μπάλας από αμυντικό, την πήρε μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Β. Γιαννόπουλο. Ο διαιτητής Καυκάς σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Κριαράς το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Β. Γιανόπουλου, ο οποίος έπεσε σωστά και απέκρουσε διώχνοντας με τα χέρια σε κόρνερ. Στο 53' ο Γ. Τσιγαρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα και προσπάθησαν να τη διώξουν οι Β. Γιαννόπουλος, Ντίνι, όμως είχε περάσει μέσα από τη γραμμή του τέρματος, όπως υπέδειξε και ο βοηθός διαιτητή Αντ. Μιχαλόπουλος που έφυγε για τη σέντρα και έγινε έτσι το 4-1. Στο 54' ο Παολίν με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 59' σημειώθηκε το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης όταν ο Γ. Τσιγαρίδης έφτασε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Φράγκο, αυτός κοντρόλαρε με το στήθος και στο κατέβασμα της μπάλας έπιασε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Β. Γιαννόπουλου και σημείωσε το τελικό 5-1.
Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Γ. Τσιγαρίδης (14' ψηλοκρεμαστό πλασέ, 43' πλασέ) και Μωράκης (20' συρτό σουτ).
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Βοσνάκη και Αντ. Μιχαλόπουλο.
AUTO BERLIN: Κριαράς, Αθ. Τσιγαρίδης (41' Κατσούλης), Βρυώνης, Καλαποθάκης, Μαντούκας, Μωράκης, Ντανταββασίλης, Μπελαούρης (47' Φράγκος), Γ. Τσιγαρίδης, Ε. Γιαννόπουλος (63' λ.τρ. Καρόπουλος), Σπυρόπουλος (56' Μανιάτης).
ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: Β. Γιαννόπουλος, Γκέγκα, Λούτα (55' Σ. Γκέγκα), Αραπάκης, Τζίνι (60' Μάτσι), Παπανικολόπουλος, Ντίνι, Γκ. Κοστρένι, Λουλάι, Γιακουμής, Παολίν.

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ - ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ/BARCODE 3-2
Στο 31' ο Κορέτας με σουτ  μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 51' από κόρνερ του Θεοδωρακόπουλου ο Σγάντζος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Δύο λεπτά μετά ο Κορέτας εκτέλεσε κόρνερ και ο Σπαντιδέας με κεφαλιά έκανε το 1-2, παρότι ο Νταντής έπεσε σωστά στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν τη συγκράτησε με αποτέλεσμα να περάσει μέσα από τη γραμμή του τέρματος. Στο 59' ο Πετράκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γιαννόπουλο και ο διαιτητής Κυριόπουλος σφύριξε αμέσως πέναλτι. Ο Τζανετάκος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και "έγραψε" το 3-1. Στο 66' ο Ανδριανόπουλος γύρισε την μπάλα στην περιοχή για τον Σγάντζο και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Παπαδέας (20' μακριό σουτ), Κορέτας (22' κοντινό πλασέ, 77' δυνατό σουτ), Πατσούλας (24' διαγώνιο σουτ), Γεωργόπουλος (29' διαγώνιο σουτ), Τζανετάκος (49' διαγώνιο σουτ), Κόκκαλης (69' διαγώνιο σουτ) και Σγάντζος (73' σουτ, 78' δυνατό σουτ).
Το ματς διαιτήτευσε ο Κυριόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Τζιαμουράνη και Βανικιώτη.
9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Νταντής, Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάσης, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος (65' Καρλής), Σγάντζος, Πατσούλας, Ανδριανόπουλος, Γεωργόπουλος (71' Κουραμπάς), Φέστας, Μελισσουργός (60' Καναλουπίτης).
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Καλογερόπουλος, Γιαννουκος (54' Κουτσαντώνης), Κατσαφάδος, Μπίνης, Παναγόπουλος, Παπαδέας (41' Λειβαδίτης), Σπαντιδέας, Βασιλόπουλος (41' Κόκκαλης), Τζανετάκος, Κορέτας, Πετράκος.
• Με πρόβλημα στην κλείδα του αριστερού του ώμου αποχώρησε μετά το τέλος του αγώνα ο Ηλ. Καλογερόπουλος. Ο τερματοφύλακας της ομάδας Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/Barcode τραυματίστηκε σχεδόν 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο του. Κατάφερε να αγωνιστεί μέχρι το τέλος του ματς.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ 4-0
Στο 9' ο Ζιώγος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 1-0. Στο 48' ο Δρακόπουλος επιχείρησε τη σέντρα στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 56' ο Κάππος με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 71' μπαλιά του Ταμπούρη στον Λουκόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και βγήκε μόνος απέναντι στον Κατσικέα και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας έτσι το 3-0. Στο 76' μπαλιά του Λουκόπουλου στον Πεχλιβάνη, αυτός βγήκε στην πλάτη των αμυντικών, απέφυγε τον Κατσικέα και με συρτό διαγώνιο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Ζιώγος (1' δυνατό σουτ), Δ. Γκάργκουλας (20' διαγώνιο σουτ), Πεχλιβάνης (53' πλασέ, 72' σουτ), Ταμπούρης (62' διαγώνιο σουτ) και Παπαγεωργακόπουλος (75' φάουλ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τις Βασιλοπούλου και Παπαϊωάννου.
ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Καπνίσης, Κοκκώνης, Παπαγεωργακόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόκκινος, Καμπαναράκης (41' Λουκόπουλος), Κάππος, Κωνσταντόπουλος (28' λ.τρ. Σπάγος), Ταμπούρης, Πεχλιβάνης, Ζιώγος.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κατσικέας, Δρακόπουλος (58' Κληρόπουλος), Μούκας, Γκράσης, Αν. Γκάργκουλας, Καλογερόπουλος, Ι. Σακελλαρόπουλος, Μπρέγιαννης, Ζαφειρίου (41' Πράτης), Ηλιόπουλος (41' Κουτίβας), Δ. Γκάργκουλας (41' Π. Σακελλαρόπουλος).


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Ξυλοκόποι 16-2 9
-. Auto Berlin 13-1 9
-. Μηχανικοί 12-6 9
4. Υαλοτεχνική 9-5 6
5. Ευθυγραμμίσεις Αγγελος 6-8 4
6. ΚΤΕΛ 2-6 3
-. Λογιστές 3-9 3
8. Μπαρτσελιώμα 2-7 1
9. 9ο Σύνταγμα 2-9 0
-. Αναδόμηση/ Κατασκευή 4-16 0