Δευτέρα, 01 Μάιος 2017 21:45

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-0: Χτύπησε στις αρχές των δύο ημιχρόνων

Γράφτηκε από τον

Με ένα γκολ στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων η Αναγέννηση Παραλίας κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 2-0.


Ήταν ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, όπου η "Μπάρτσα" είχε την ελαφρά υπεροχή και κατάφερε σε δύο από τις φάσεις που έκανε στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.
Το 1-0 έγινε μόλις στο 5ό λεπτό, όταν από την μπροστινή μπαλιά του Αργυρόπουλου ο Τριανταφυλλάκης βγήκε πίσω από τους αμυντικούς και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Αντωνόπουλου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά ο Μουλιάτος έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως κτύπησε στη ρίζα σχεδόν του κάθετου δοκαριού και απομακρύνθηκε. Στο 54' ο Τρίψας εκτέλεσε κόρνερ στο πίσω δοκάρι σχεδόν και ο Βεργόπουλος με κεφαλιά πάσαρε στον Αργυρόπουλο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ στην κίνηση πέτυχε το 2-0. Την ευκαιρία για άλλο ένα γκολ έχασε η Αναγέννηση στο 83', όταν ο Τρίψας "έκλεψε" την μπάλα από τον Σπ. Δασκαλάκη μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Αντωνόπουλο βγαίνοντας προς τα πλάγια και σούταρε διαγώνια, όμως η μπάλα έφυγε άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Απόλλωνας προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του ματς να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν είχε απάντηση στα γκολ που δέχτηκε. Στις δύο πιο σημαντικές στιγμές του, οι Δ. Τσουκάιος και Φωτιάδης δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ. Η πρώτη στο 23' όταν ο Δ. Τσουλάκος με σουτ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η δεύτερη στο 73' όταν ο Φωτιάδης με φάουλ από μακριά προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Καλογερόπουλος κινήθηκε στην πορεία της μπάλα και μπλόκαρε.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη και Γιαννέτσο.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Καλογερόπουλος, Πανταζής, Βεργόπουλος, Δουρούμης, Κανελλόπουλος, Θ. Δασκαλάκης, Αρυγρόπουλος, Μουλιάτος, Τρίψας, Καλύβας (81' λ.τρ. Μάντης), Τριανταφυλλάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Αντωνόπουλος, Μανωλόπουλος, Τσουλάκος, Μπιζίμης, Ξυδιάς, Σπ. Δασκαλάκης, Γρ. Παπαγεωργίου (57' Σκαφιδάς), Δ. Τσουλάκος, Αλεβίζος (72' Μπούρας), Σεφεράσι (81' Μπραχίμι), Φωτιάδης.