Τετάρτη, 03 Μάιος 2017 15:13

ΠΑΜΙΣΟΣ: Θέλει την τρίτη θέση

Γράφτηκε από τον

 

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του ο Πάμισος.

Οι Νησιώτες νίκησαν την Κυριακή με 5-0 την Α.Ε. Αβίας και με την τρίτη σερί νίκη, ισοβαθμούν με τον Πανθουριακό στην 3η θέση της Α' τοπικής. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται για τον Πάμισο με δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς κόντρα σε Α.Ο. Φαραί και  Αναγέννηση Παραλίας.

Η ομάδα της Μεσσήνης θα επιχειρήσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από δύο δύσκολες έδρες, ώστε να τερματίσει στο φινάλε στην τρίτη θέση.

Ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Α.Ο. Φαραί επιστρέφει ο Μωράκης που είχε άδεια και έτσι οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν με ιδανική 11άδα.

Συζήτηση για το παρόν και το μέλλον

Η φετινή σεζόν οδεύει στο τέλος της και στον Πάμισο θέλουν να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός για την επόμενη. Ετσι σήμερα έχει προγραμματιστεί η δεύτερη ετήσια ανοιχτή συνεδρίαση του συλλόγου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δήμου Μεσσήνης. Τα μέλη και οι φίλοι του Παμίσου, θα ενημερωθούν για τη φετινή αγωνιστική πορεία από το τεχνικό τιμ, αλλά και τις σκέψεις που υπάρχουν για την επόμενη μέρα. Ακόμα θα υπάρχει από τη διοίκηση ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων.