Κυριακή, 03 Νοέμβριος 2013 21:12

Eσπασε το... ρόδι ο ΟΦΗ, νίκες για Λεβαδειακό, Καλλονή

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΟΦΗ, που μετά από εννέα αποτυχημένες προσπάθειες επιβλήθηκε 2-0 του Αρη.

 

Οι Κρητικοί επωφελήθηκαν της γρήγορης αποβολής του Ελσνερ μόλις στο 3ο λεπτό και προηγήθηκαν με τον Κουτσιανικούλη στο 53', αλλά τη... χαριστική βολή στους "κιτρινόμαυρους" έδωψσε ο Ιμπε με αυτογκόλ στο 71'.

Σημαντικό τρίποντο για το Λεβαδειακό, ο οποίος νίκησε 2-0 την Ξάνθη. Οι Βοιωτοί πήραν το προβάδισμα με το Μάντζιο στο 35' και σιγούρεψαν τη νίκη τους με τον Ροζέριο στο 58'. Πέντε λεπτά νωρίτερα ο Σολάρι έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Από τις 15 Σεπτέμβρη είχε να νικήσει η ΑΕΛ Καλλονής και τα κατάφερε ξενά μετά από 1,5 μήνα, επικρατώντας 3-2 του Πανιωνίου στο πιο θεαματικό ματς της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν δύο φορές με τους Γιάννου και Αραβίδη, όμως η Καλλονή δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε διαδοχικά με το Μαρσέλο και το Λεοζίνιο και τελικά πήρε το τρίποντο χάρη στο γκολ του Γκαρσία.

Στην Κομοτηνή ο Τζάνης έβαλε πολύ νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό τον Πανθρακικό μπροστά στο σκορ αλλά ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ουσέρο στο 60' και οι δύο αντίπαλοι πήραν από ένα βαθμό, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Σαρακατσάνου και Γκοϊάν.

Χωρίς νικητή τελείωσε και το ματς στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Βέροια. Για να μείνει ως το τέλος το 0-0 χρειάστηκε οι φιλοξενούμενοι να χάσουν πέναλτι, το οποίο δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ο Καλτσάς.