Δευτέρα, 08 Μάιος 2017 13:51

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1: Σημαντικός βαθμός για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1: Σημαντικός βαθμός για την παραμονή

Τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία διατήρησε η Δόξα Μεγαλόπολης που έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Ένωσης Ερμιονίδας.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης με την εμφάνιση και τις ευκαιρίες που είχε στη διάρκεια του αγώνα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη. Ομως της έλειπε η τελική προσπάθεια στις φάσεις που δημιούργησε, αλλά κατάφερε έστω και μία φορά να πετύχει γκολ και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, που μπορεί να αποδειχθεί και σημαντικός. Βέβαια η παραμονή στην κατηγορία είναι δύσκολη, παρότι το Ζευγολατιό γνώρισε την ήττα (1-0) χθες στο Αργος από τον Παναργειακό, με το οποίο μοιράζονται την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50' όταν σε σέντρα στην περιοχή, ο Σκεντεράι ευνοήθηκε από δύο κόντρες και με σουτ πέτυχε το 1-0. Η Δόξα ισοφάρισε στο 70' όταν ο Ν. Λυμπερόπουλος με ατομική ενέργεια απέφυγε έναν αμυντικό μπήκε στην περιοχή και με πλασέ στην απέναντι γωνία, νίκησε τον Στεφανίδη και "έγραψε" το 1-1.

Από μια καλή ευκαιρία για γκολ είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι στο 20' σε πλασέ του Σχοινά και οι φιλοξενούμενοι στο 35' μετά από ατομική προσπάθεια ο Ν. Λυμπερόπουλος μπήκε περιοχή έκανε το πλασέ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο β' ημίχρονο η Δόξα έδειξε περισσότερη διάθεση για να πετύχει ένα γκολ ώστε να πάρει τη νίκη, όμως ο Νάνος σε προσπάθειες του Ν. Λυμπερόπουλου δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Συγκεκριμένα στο 75' ο Ν. Λυμπερόπουλος έφτασε από τα πλάγια στην αντίπαλη περιοχή και "έκοψε" την μπάλα για το Νάνο, αυτός όμως από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε με πλασέ να σκοράρει. Στο 85' ο Ν. Λυμπερόπουλος "έσπασε" το τεχνικό οφσάιντ και έκανε τη σέντρα για το Νάνο, αλλά πρόλαβε ο Στεφανίδης να μπλοκάρει την μπάλα πριν πλασάρει και χάθηκε η ευκαιρία για γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μαχαίρας από ΕΠΣ Αθηνών.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Στεφανίδης, Παναγιώτου (86' Τσόφλιας), Σαμαράς, Τζιέρης, Χατζηαποστόλου (67' Μπούρας), Παπαϊωάννου, Σκεντεράι, Παλιοπάνος, Σχοινάς, Σαλταπίδας (77' Τριμπόνιας), Σαλμανάι. 

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Χρήστου, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας, Δρόσος (74' Αθ. Ασημακόπουλος), Κατσαρός (83' Πρίκας), Γκ. Πέπα (60' Κ. Ασημακόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.

 

• Αψογη ήταν η φιλοξενία της Ενωσης Ερμιονίδας προς τη Δόξα Μεγαλόπολης, κάτι που ανέφεραν μετά το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδα Ηλίας Κατσούλας μιλώντας στο "Notosport" ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της αποστολής τη διοίκηση της Ερμιονίδας για τη φιλοξενία που του παρείχε, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διαιτησία, σημειώνοντας την καλή παρουσία του κ. Μαχαίρα.