Δευτέρα, 08 Μάιος 2017 13:22

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-0: Και μαθηματικά στη Γ' εθνική!

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-0: Και μαθηματικά στη Γ' εθνική!

 

Αγωνία τέλος για τον Τσικλητήρα, καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά τη παραμονή στη Γ' εθνική δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η ομάδα της Πύλου πήρε το βαθμό που χρειαζόταν κόντρα στον τοπικό Αστέρα και έτσι το προσεχές εντός έδρας ματς με την Αχαϊκή έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ακόμα πάντως και να έχανε ο Τσικλητήρας στην Αμαλιάδα δεν άλλαζε κάτι, μιας και δεν κέρδισε χθες τόσο η ουραγός Δόξα Μεγαλόπολης, όζο και το Ζευγολατιό, που είναι οι δύο ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στον 3ο όμιλο.

Στο χθεσινό παιχνίδι, ο Τσικλητήρας πήρε πολύ καλό βαθμό στο ανασταλτικό κομμάτι και είχε και ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 25' με το πλασέ του Κερμενίδη (από σέντρα του Τσάτσου), που απέκρουσε ο Καλιακμάνης και στο 86' όταν ο Κερμενίδης τροφοδότησε το Γεωργιόπουλο, που τσίμπησε την μπάλα από τον γκολκίπερ, αλλά τον έκοψε σωτήρια ο Κασάπης. Για τους γηπεδούχους, ο Σταθάτος είχε σουτ στο δοκάρι στο 61'. Επίσης στο 86' ο Κόκκαλης απέκρουσε τη κεφαλιά του Γκαντιάγκα και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι. Ο Κόκκαλης απέκρουσε επίσης και ένα σουτ του Αντωνόπουλου στο 45'

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Καλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντψνόπουλος, Τζορό (69' Κασάπης),  Αρβανίτης, Μπράβος, Μπούζουρας, Σταθάτος, Μπαρμαρούσης (76' Παπουτσής), Γκαντιάγκα, Παρασκευόπουλος (55' Μελετίδης). . 

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Μάνικος, (60' Σβίγκος, 70' λ.τρ. Δούνιας), Σεντεμέντες, Ρούσσης, Καραμπάς, Ζαχαρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Τσάτσις, Ρήγας (78' Πύλιος), Κερμενίδης, Γεωργιόπουλος. 

 

 

(Φωτογραφία του Βαγγέλη Δημητρόπουλου)