Δευτέρα, 08 Μάιος 2017 17:16

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: Είχε ουσία και... Βαβαρούτσο

Γράφτηκε από τον

Πιο ουσιαστική η Α.Ε. Αβίας κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Μιλτιάδη χθες το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

Αυτή ήταν η 4η νίκη για την ομάδα του Κάμπου στο φετινό πρωτάθλημα και η 4η εντός έδρας. Έχει κερδίσει κατά σειρά τον Εθνικό Μελιγαλά 2-0 την 1η αγωνιστική, τον Απόλλωνα 2-1 την 26η και χθες τον Μιλτιάδη, ενώ έχει πάρει και μία νίκη στα χαρτιά, στον αγώνα με τον Αστέρα Αρφαρών, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά το χθεσινό ματς, η Α.Ε. Αβίας έδειξε περισσότερο να θέλει τη νίκη από τον αντίπαλο της και κατάφερε στο 61' να πετύχει το γκολ, που έκρινε τον αγώνα. Συγκεκριμένα από σέντρα του Γεωργικού, δεν μπόρεσαν οι αμυντικοί να απομακρύνουν την μπάλα που έφτασε στον Βαβαρούτσο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ την έστειλε στην απέναντι γωνία και πέτυχε το 1-0.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές φάσεις μπροστά στις εστίες των Κολοκούβαρου και Αλεξόπουλου, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια ευκαιρία.

Οι φάσεις

Στο 8' σέντρα του Βαβαρούτσου στο α' δοκάρι πετάχτηκε ο Κοτσίρης και με το πόδι έδιωξε παρακινδυνευμένα σε κόρνερ, καθώς η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 16' σέντρα του Βαβαρούτσου ο Γεωργίκος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και από το ύψος του πέλαντι σχεδόν έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα να περάσει ψηλά άουτ σχεδόν δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του α' μέρους ο Κορμπής έκανε τη σέντρα και στο β' δοκάρι και ο Μανιατέας έπιασε την κεφαλιά για να μπλοκάρει εύκολα ο Αλεξόπουλος. Στο 47’ διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Γεωργίκου η μπάλα έφυγε άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι. Στο 57’ ο Γωργίκος προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, όμως ο Αλεξόπουλος κινήθηκε πρώτος στην πορεία της μπάλας και την μπλόκαρε. Στο 63’ ο Βέλλης έκανε τη σέντρα και ο Παυλόγιαννης το σουτ από το ύψος του πέναλτι σχεδόν έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Κολοκούβαρου. Στο 67’ σέντρα του Πάλια ο Ταγκαλάκη έπιασε την κεφαλιά που βγήκε πάσα για τον Βέλλη, όμως αυτό από το σημείο του πέναλτι σχεδόν έκανε το αδύναμο σουτ και μπλόκαρε ο Κολοκούβαρος. Στο 77’ μπροστινή μπαλιά του Γκλίγκα για τον Γεωργίκο, αυτός μπήκε στην περιοχή σούταρε και ο Αλεξόπουλος που έβγαινε από την εστία του απέκρουσε σωτήρια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 82’ διαγώνιο σουτ του Βέλλη σχεδόν από τη γωνία της περιοχή, η μπάλα με τα φάλτσα που είχε έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Κουτσαναστάσης και οι βοηθοί διαιτητές Αθανασοπούλου και Ταβουλαρέας. 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Βαβαρούτσος, Γκλίγκα, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Μανιατέας (87' Κομπότης), Μητσέας, Γιαννέας (75' Δ.Γ. Γεωργουλέας), Κορμπής, Γεωργίκος.

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Βέλλης, Γαλάνης, Κάππος, Κοτσίρης, Πάλιας, Παναγιωτόπουλος (64' Κ.Ρ. Σταθόπουλος), Παυλόγιαννης, Πολυχρονόπουλος (69' Γεωργακόπουλος), Ταγκαλάκης, Τσέρτος.