Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 14:18

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Πρώτη νίκη για την Αναδόμηση

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη  νίκη στο πρωτάθλημα  μαζικού αθλητισμού (εργαζομένων) που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας, σημείωσε η Αναδόμηση/ Κατασκευή με 4-0 απέναντι στις Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/ Barcode Cafe. 

Με το εν λόγω ματς άνοιξε τη Δευτέρα η "αυλαία" της 5ης αγωνιστικής. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, 9ο Σύνταγμα Πεζικού και Ξυλοκόποι, μοιράστηκαν γκολ 2-2 και βαθμούς. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις.

Η ταυτότητα των αγώνων της Δευτέρας έχει ως εξής: 

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ/BARCODE CAFE 4-0

Με σκόρερ τους Ελ. Κοστρένι, Παολίν και Βαγκελί, η Αναδόμηση πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο Παολίν με διαγώνιο σουτ στο 16' έκανε το 1-0 για να ακολουθήσουν τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βαγκελί απέφυγε τον αντίπαλό του στο 25' και σημείωσε το 2-0. Στο 67' από πάσα του Γιακουμή ο Ελ. Κοστρένι με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.  Στο 68' οι δύο τους συνεργάστηκαν ξανά και ο Ελ. Κοστρένι και πάλι έκανε το τελικό 4-0. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Κασκάνης με βοηθούς τους Σταύρου και Βοσνάκη.

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: Γιαννόπουλος, Μάτσι, Γκ. Κοστρένι, Αραπάκης, Τζίνι, Διονυσόπουλος (12' λ.τρ. Γκέγκα, 41' Ελ. Κοστρένι), Λουλάι, Ντίνι, Βαγκελί, Γιακουμής, Παολίν.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Αγγελάκος, Γιαννούκος, Μπάρας, Μπίνης, Σκομόπουλος (41' Παναγόπουλος), Κόκκαλης (48' Κατσαφάδος), Σπαντιδέας, Παπαδέας (41' Βασιλόπουλος), Κάππος (60' Κουτσαντώνης), Τζανετάκος, Πετράκος.

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ - ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ 2-2

Τέσσερα γκολ, αλλά και ένταση σε ορισμένα σημεία είχε η αναμέτρηση ανάμεσα στο 9ο Σύνταγμα και τους Ξυλοκόπους, που προηγήθηκαν στο 23' με διαγώνιο σουτ του Ζιώγου. Στο 28' ο Μαντζώρος έδωσε στον Καραγιώργο και αυτός με σουτ στην κλειστή γωνία ισοφάρισε σε 1-1. Στο 37' σε σουτ του Σγάντζου, ο γκολκίπερ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, όμως ο διαιτητής Σταυρόπουλος αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό Τζαμουράνη έδειξε σέντρα, λέγοντας ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.  Στο 42' ο ταμπούρης με πλασέ έκανε το 2-2.

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Νταντής, Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάσης (65' Μελισσουργός), Σγάντζος, Γιακουμής, Καναλουπίτης (78' Παπαδόπουλος), Ανδριανόπουλος (70' Κουραμπάς), Γεωργόπουλος, Ματζώρος, Νασιούλας, Καραγιώργος.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Κακαρόντζας, Κοκώνης (65' Σπάγος), Κόκκινος, Ζαρέντης, Παπαγεωργίου, Σαρδελάς, Γκέλης, Ταμπούρης, Πεχλιβάνης (73' Κάππος), Ζιώγος.

 

Το σημερινό πρόγραμμα

Λογιστές - Υαλοτεχνική

Ζαρακοβίτης, Ρηγόπουλος, Βανικιώτης, 5 μ.μ.

ΚΤΕΛ - Μπαρτσελιώμα

Τσακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παπαϊωάννου, 7 μ.μ.

Μηχανικοί - Auto Berlin

Ψηλοπαναγιώτης, Τσαούση, Ρουμελιώτης, 9 μ.μ.

* Ολα τα ματς θα γίνουν στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης"

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

1. Ξυλοκόποι 18-4 10

-. Auto Berlin 15-3 10

3. Μηχανικοί 12-6 9

4. Υαλοτεχνική 11-7 7

5. Ευθυγραμμίσεις Αγγελος 7-13 5

6. Λογιστές 4-10 4

-. ΚΤΕΛ 3-7 4

-. Αναδόμηση/ Κατασκευή 9-17 4

-. 9ο Σύνταγμα 9-14 4

10. Μπαρτσελιώμα 5-12 1

* Δύο αγώνες λιγότερους έχουν οι Μηχανικοί

 

* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Ξυλοκόποι, Λογιστές, Υαλοτεχνική, ΚΤΕΛ, Μπαρτσελιώμα, Αuto Belrin.