Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017 12:39

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΧΑΪΚΗ 1-2: Ανώδυνη ήττα στο τελευταίο ματς της σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΧΑΪΚΗ 1-2: Ανώδυνη ήττα στο τελευταίο ματς της σεζόν

 

Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής ο Τσικλητήρας, χάνοντας στην Πύλο 1-2 από την Αχαϊκή.

Ενα αποτέλεσμα χωρίς συνέπειες για τη μεσσηνιακή ομάδα, καθώς έχει εξασφαλίσει από την περασμένη αγωνιστική την παραμονή και αγωνίστηκε χθες χωρίς άγχος. Το ίδιο ίσχυε και για τους φιλοξενούμενους που εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους πρώτο ημίχρονο και πήραν τη νίκη γοήτρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσικλητήρας ανέβασε την απόδοσή του και είχε δύο δοκάρια και άλλες ευκαιρίες για να πάρει τουλάχιστον το βαθμό στο τελευταίο ματς της σεζόν, μιας και στην 30ή αγωνιστική έχει ρεπό.

Το σκορ άνοιξε ένας πρώην παίκτης των γηπεδούχων, ο Δημήτρης Μικελάτος με πέναλτι στο 8' το οποίο κέρδισε ο Δριμάλας. Η Αχαϊκή έφθασε και σε δεύτερο γκολ στο 30' με τον Γεωργόπουλο. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Πύλιος κέρδισε και ο Κερμενίδης από τα 11 βήματα μείωσε σε 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσικλητήρας παρουσιάστηκε, όπως προαναφέραμε, καλύτερος και άγγιξε σε αρκετές φάσεις την ισοφάριση. 

Οι σημαντικότερες είναι τα δοκάρια με τον Πύλιο στο 75' και τον Τσάτσο στο 88'

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Κερμενίδης, Σεντεμέντες, Ρούσσης, Μάνικος (46' Καραμπάς), Ζαχαρόπουλος, Κυριαζόπουλος (46' Τσάτσος), Δούνιας, Πύλιος, Γεωργιόπουλος (40' λ.τρ. Γραμματικόπουλος), Ρήγας. 

 

ΑΧΑΪΚΗ: Βεντουρής, Ντάζος, Δριμάλας, Μακρής (80' Ρουμπάτος), Λαμπρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος (70' Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Γεωργόπουλος, Αγγελόπουλος, Σωτηρόπουλος (46' λ.τ. Χαρίζι), Μικελάτος.