Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 13:56

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αποχώρησε ο Γιάννης Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας με τον Εθνικό Μελιγαλά ο Γιάννης Αντωνόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Ο 48χρονος τεχνικός έθεσε την παραίτηση του που έχει αποδεκτή από τη διοίκηση και πλέον είναι δεδομένο πως οι "κυανόλευκοι" θα έχουν νέο πρόσωπο στον πάγκο στο προσεχές πρωτάθλημα.

Το έργο του Αντωνόπουλου κρίνεται επιτυχημένο με βάσει την εικόνα που παρουσίασε ο Εθνικός καθ' όλη τη σεζόν.

"Πετυχημένη η χρονιά, έχει μέλλον η ομάδα"

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην "Ε" τόνισε: "Ηταν μια πετυχημένη χρονιά για τον Εθνικό Μελιγαλά. Τερματίσαμε στην 7η θέση, κάναμε μεγάλες νίκες επί Καλαμάτας και Παμίσου και έπαιξαν αρκετά νεαρά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή όπως οι Χότζα, Γεωργόπουλος, Σαραντόπουλος, Κανελλόπουλος κ.α.

Ο Εθνικός διαθέτει υποδομές, έχει μέλλον και τις προϋποθέσεις να πάει ακόμη καλύτερα του χρόνου.

Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα, με βοήθησε πολύ και τους ευχαριστώ. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που συνεργάστηκα, τον κόσμο και τον φροντιστή του γηπέδου Αντώνη Μυλωνά. Φεύγω σαν φίλος από τον Μελιγαλά και εύχομαι τα καλύτερα".

Από εκεί και πέρα, απόψε η διοίκηση του Νίκου Φρέσκα θα κάνει το αποχαιρετιστήριο τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά.