Δευτέρα, 22 Μάιος 2017 14:46

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 5-0: Βαριά ήττα και υποβιβασμός

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα που ισοδυναμεί με υποβιβασμό γνώρισε χθες το απόγευμα στη Μυτιλήνη η Δόξα Μεγαλόπολης, με 5-0 από τον τοπικό Αιολικό.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης πήγε να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες είχε για παραμονή στη Γ' εθνική,  όμως παρότι οι παίκτες της προσπάθησαν για το καλύτερο ιδιαίτερα στο α' μέρος, δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους κρατούσε στην κατηγορία. Στο άλλο παιχνίδι το Ζευγολατιό αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με την Αχαϊκή, κάτι που δεν είχε καμία σημασία μιας και η Δόξα που έχασε μειονεκτούσε άλλωστε και σε ισοβαθμία και έτσι υποβιβάστηκε.

Τα γκολ

Στο 35' ο Χρήστου με σουτ λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 69' ο Μπουρούς με κοντινό σουτ έκανε το 2-0. Στο 71' ο Μουδούρογλου με σουτ πέτυχε το 3-0. Στο 80' και πάλι ο Μπουρούς με πλασέ αυτή τη φορά "έγραψε" το 4-0. Στο 91' ο Ευσταθίου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ζάχαρης (75' Ζηρόπουλος), Λαλάς, Κρητικός, Τάχιας, Παληγεώργος, Κεσίδης, Καπταγιάννης, Μουδούρογλου, Μανουσάκης, Χρήστου (59' Ευσταθίου), Μπουρούς (65' Ντάμπος).

 

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Χρήστου, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Κελεμάκης, Γκ. Πέπα (46' Αθ. Ασημακόπουλος), Δρόσος (62' Κ. Ασημακόπουλος), Κατσαρός, Πρίκας, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (82' Ο. Πέπα).