Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 17:33

Να γίνουν σωστές επιλογές

Γράφτηκε από τον

 

Ενα χρόνο κράτησε η περιπέτεια της Καλαμάτας στα τοπικά πρωταθλήματα...

Η "Μαύρη Θύελλα"  επιστρέφει στη Γ' εθνική, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να δώσει μπαράζ, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα με τη δομή που θα έχει η νέα Γ' εθνική, θα πρέπει ακόμα και αν κατακτήσει τον τίτλο, να δώσει έξτρα αγώνες για να προβιβαστεί. 

Για να φθάσουμε βέβαια σε αυτό το σημείο χρειάζεται αφενός οργάνωση και αφετέρου σημαντική ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο πρόεδρος Σταύρος Παπαδόπουλος υποσχέθηκε ότι θα γίνουν προσθήκες ώστε η "Μαύρη Θύελλα" να μπορεί να βάλει ψηλά τον πήχη. 

Χρήματα υπάρχουν, χρόνος επίσης, οπότε το ζητούμενο είναι οι σωστές επιλογές τόσο στο τεχνικό τιμ, όσο και στους παίκτες που θα κατηφορίσουν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να κάνουν τη… διαφορά. 

Διότι κακά τα ψέματα με το σημερινό ρόστερ, δεν μπορεί η Καλαμάτα να χτυπήσει πρωτάθλημα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει να εξελιχθεί η ομάδα σε ιδανικό προορισμό για γυρολόγους ποδοσφαιριστές, χωρίς φιλοδοξίες που θα έρθουν να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα.

 

Τα λάθη του παρελθόντος στο Μεσσηνιακό ή των προηγούμενων διοικήσεων της Καλαμάτας πρέπει να αποφευχθούν, προκειμένου η "Μαύρη Θύελλα" να θέσει τις βάσεις για την αναρρίχησή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.