Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 13:35

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Νίκες για Ξυλοκόπους και 9ο Σύνταγμα

Γράφτηκε από τον

Νίκες με το ίδιο σκορ, 2-0 σημείωσαν οι Ξυλοκόποι και το 9ο Σύνταγμα Πεζικού στα παιχνίδια έδωσαν την Τετάρτη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, με την Αναδόμηση/Κατασκευή και το ΚΤΕΛ αντίστοιχα. 

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ 0-2

Την 5η νίκη τους νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν προχθές οι Ξυλοκόποι που επικράτησαν με 2-0 της Αναδόμησης/Κατασκευής.

Οι νικητές, παρότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, γιατί ο αντίπαλος του παρατάχθηκε στο παιχνίδι αρχικά με 9 παίκτες και στο 12' με 10 με την είσοδο του Λουλάι, δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην επικράτηση, αν και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν στην επικράτηση με μεγάλο σκορ. Στο διατήρηση του χαμηλού σκορ, συνετέλεσε και ο τερματοφύλακας της Αναδόμησης Β. Γιαννόπουλος  με τις αποκρούσεις του, αλλά και το γεγονός ότι δεν νικήθηκε στη φάση του πέναλτι στο 30ό λεπτό.

Μάλιστα στο παραπάνω λεπτό έμεινε με παίκτη λιγότερο γιατί αποβλήθηκε ο Γκέγκα, που υπέπεσε στο πέναλτι (ανέτρεψε τον Ζιώγο). Στα τελευταία λεπτά η Αναδόμηση αγωνίστηκε με 8 παίκτες, γιατί στο 76' ο Γιαννόπουλος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στην προσπάθεια του να γλιτώσει την ομάδα του από βέβαιο γκολ αποκρούοντας την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Για τον ίδιο λόγο είχε δεχτεί δύο λεπτά νωρίτερα την πρώτη κίτρινη.

Το σκορ για τους Ξυλοκόπους άνοιξε στο 27' ο Ζιώγος με κεφαλιά αξιοποιώντας τη σέντρα του Κωνσταντόπουλου. Στο 77' ο Κάππος με απευθείας φάουλ νίκησε τον Λούτα που ανέλαβε τερματοφύλακας μετά την αποβολή του Γιαννόπουλου και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Δοκάρια - πέναλτι

Στο 2' ο Ταμπούρης με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 30' ο Ζιώγος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Γκέγκα. Αμέσως ο διαιτητής Καυκάς σφύριξε το πέναλτι και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Γκέγκα. Ο Κοκορόσκος εκτέλεσε το πέναλτι στο κέντρο της εστίας και ο Γιαννόπουλος κατάφερε να μπλοκάρει διατηρώντας το 0-1. Στο 63' σουτ του Κάππου απέκρουσε ο Γιαννόπουλος και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Άλλες ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Παπαγεωργόπουλος (11' διαγώνιο σουτ), Ζιώγος (13' διαγώνιο σουτ, 16' κεφαλιά, 28' σουτ, 43' σουτ, 45' διαγώνιο σουτ), Κάππος (20' ψηλοκρεμαστό σουτ, 23' κεφαλιά), Παολίν (37' σουτ) και Εμιρζάς (73' φάουλ).

Διαιτητής ήταν ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές την Ε. Τσαούση και τον Α. Μιχαλόπουλο.

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: Γιαννόπουλος, Μάτσι, Τζίνι, Γκέγκα, Λούτα, Βαγκελί, Ντίνι, Ελ. Κοστρένι, Παολίν, Λουλάι.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Κακαρόντζας, Κοκορόσκος, Κόκκινος, Σαρδέλης, Ζαρέντης, Παπαγεωργόπουλος (41' Σταυρόπουλος), Λουκόπουλος, Κάππος, Εμιρζάς, Κωνσταντόπουλος, Ζιώγος.

ΚΤΕΛ - 9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 0-2

Μετά από δύο ισοπαλίες απέναντι στα φαβορί του πρωταθλήματος Ξυλοκόπους και Μηχανικούς, το 9ο Σύνταγμα Πεζικού πέτυχε τη 2η νίκη του, κερδίζοντας με 2-0 τον ΚΤΕΛ.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πήρε προβάδισμα στο σκορ σημειώνοντας το πιο γρήγορο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα στο 40ό δευτερόλεπτο, από σέντρα του Πατσούλα, ο Σγάντζος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 0-2 στο 60' με ατομική προσπάθεια, καθώς πήρε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο και παρά την πίεση από τον Μπανίκα μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στη απέναντι γωνία της εστία του Τσαμπούκου.

Να σημειωθεί ότι ο Σγάντζος με τα παραπάνω δύο γκολ, έφτασε τα 7 και ανέβηκε στη 2η θέση του πίνακα τον σκόρερ. 

Οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για γκολ με τους Καρλή (13' σουτ), Δημητρουλόπουλο (18' διαγώνιο σουτ, 24' συρτό διαγώνιο σουτ, 54' διαγώνιο σουτ), Σγάντζο (20' κοντινό σουτ, 33' σουτ, 48' σουτ), Τσιγαρίδης (29' φάουλ) και Πατσούλας (44' διαγώνιο σουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τον Τζιαμουράνη και την Αγγελή. 

ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος, Νικάς, Καλύβας, Μπανίκα, Κατράνης (72' Ανδρεάκος), Αλεβίζος (7' λ.τρ. Σμυρνής), Δημητρουλόπουλος (70' Γουρνάς), Καπερνέκας, Χριστόπουλος, Τσιγαρίδης, Παναγιώταρης (41' Μπουγάς).  

 

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Νταντής, Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάσης, Σγάντζος, Φέστας, Πατσούλας, Ανδριανόπουλος (75' Ασημακόπουλος), Γεωργόπουλος (66' Γιαννόπουλος), Καρλής (41' Γιακουμής), Νασιούλας, Καραγιώργος (75' Κουραμπάς).