Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2013 15:18

"Όλοι μαζί θα φτιάξουμε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ"

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έντονες συγκινησιακά στιγμές! Αναφορές στην ιστορία και στις «χαμένες πατρίδες»! Οι μνήμες των απανταχού φίλων της ΑΕΚ ξύπνησαν σήμερα το μεσημέρι στην παρουσίαση του νέου γηπέδου της Ένωσης.


Παρόντες σε αυτή όλοι όσοι έχουν σχέση με την ομάδα, παλιά διοικητικά στελέχη, παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφοι και μερίδα οπαδών, που είδαν να ξεπροβάλλει ένα όνειρο και να λαμβάνει σάρκα και οστά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το σύνθημα.
«Οι ιδρυτές της ιδέας που λέγεται ΑΕΚ δεν χρειάστηκαν την παραμικρή βοήθεια. Ούτε εμείς θα χρειαστούμε. Θα το χτίσουμε μόνοι μας και μαζί. Το γήπεδο θα ανήκει στην ΑΕΚ και κανέναν άλλο. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στην ΑΜΚ», ανέφερε και συνέχισε: «Το σύνθημά μας είναι πολλά από λίγους και λίγα από πολλούς. Το ιδανικό που λέγεται ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Ισχυρούς ιδιοκτήτες χρειάζονται οι εταιρείες και η ΑΕΚ δεν είναι εταιρεία. Αυτά τα τείχη θα τα σηκώσουμε ψηλά όλοι μαζί».
«Τιμάμε αυτούς τους ανθρώπους που μας παρέδωσαν ζωντανή την ΑΕΚ. Όσο κι αν δυσκολεύονται οι αντίπαλοί μας να το καταλάβουν, η ΑΕΚ είναι πολύ περισσότερο από μία ομάδα και το γήπεδό της δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Το νέο μας γήπεδο εκπροσωπεί την τεράστια ιστορία της ομάδας μας και τη βυζαντινή της προέλευση»
, ανέφερε.
«Μετά την καταστροφή έρχεται πάντα η αναγέννηση. Κι αυτή τη φορά τα τείχη που θα προστατεύσουν την ομάδα μας θα είναι υψηλά και απόρθητα. Το κάστρο αυτό θα είναι απόρθητο», κατέληξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προσθέτοντας ότι κάθε θύρα θα φέρει και το όνομα από πόλεις της Μικράς Ασίας εκτός από μια θύρα η οποία θα είναι η "Θύρα 21".

 ΠΗΓΗ: NOVASPORTS.GR