Δευτέρα, 29 Μάιος 2017 13:32

Ολυμπιακός και Αναγέννηση έκλεισαν τη σεζόν με φιλικό

Γράφτηκε από τον

 

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο «Γιώργος Λουκαρέας», έκλεισαν την αγωνιστική σεζόν ο Ολυμπιακός Καλαμάτας και η Αναγέννηση Παραλίας.

Στο φιλικό οι δύο ομάδες έδωσαν χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς κυρίως παίκτες, από τα παιδικά τμήματα τους, αλλά και κάποιους από άλλα σωματεία. Το α’ ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με σκορ 1-1, ενώ στην επανάληψη η «Μπάρτσα» σημείωσε ακόμη δύο γκολ και πήρε τη νίκη με 3-1.   

Στο 20’ ο Πουλάκος με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 40’ ο Μουλιάτος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 1-1. Στο 58’ ο Τρίψας με σουτ και στο 73’ ο Δασκαλάκης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσαν το τελικό 1-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Φέστας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Μουχαρέμι, Κολιός, Μπαζάνης, Μπέρμπερη, Τσεκάνι, Μάλαμας, Πουλάκος. Επαιξαν και οι Διπλάρης, Κοψαχείλης, Κατσάκος, Γεωργουλάκος, Χρονόπουλος, Μπουρίκας, Ανδρεάκος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Καλογερόπουλος (46’ Λίβας), Πανταζής, Κανελλόπουλος, Βεργόπουλος, Αργυρόπουλος, Δουρούμης, Δασκαλάκης, Τρίψας, Μουλιάτος, Τριανταφυλλάκης, Ι. Καλύβας. Επαιξαν ο Μάρης και οι νεαροί από τα Πράσινα Πουλιά Λεμπέσης, Μανουσόπουλος, Μαθιόπουλος, Παπαθεοδώρου, Καρμπαλιώτης και Αλ. Καλύβας.

Τραπέζι και οι δύο

Το επίσημο τέλος στη φετινή χρονιά θα δωθεί με τραπέζι που θα παραθέσουν οι διοικήσεις των δύο σωματείων σε προπονητικά επιτελεία και ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα την Τρίτη το βράδυ στο κατάστημα του παράγοντα της ομάδας Μιχάλη Γεωργουλάκου (στην πλατεία) έχει προγραμματίσει η διοίκηση του Ολυμπιακού να κάνει το τραπέζι σε προπονητή και παίκτες.

 

Μια ημέρα μετά, την Τετάρτη, η διοίκηση της Αναγέννησης έχει προγραμματίσει να κάνει το τραπέζι στον προπονητή και τους παίκτες.