Τρίτη, 30 Μάιος 2017 12:01

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κρούση σε Χριστόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Από το θέμα του προπονητή θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά στην "Μαύρη Θύελλα" με τους «μελανόλευκους» να σκέφτονται την λύση του Γιάννη Χριστόπουλου. 

Ο έμπειρος Μεσσήνιος τεχνικός φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Σταύρου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του και ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή μαζί του.

Ο Χριστόπουλος έχει εργαστεί σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα (Πλατανίας, Λεβαδειακός) τα τελευταία χρόνια και δεν είναι εύκολο να βρεθεί στην τρίτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο ένα ενδεχόμενο πλάνο που θα στόχευε σε πρωταγωνιστικούς στόχους στην Γ' και στην συνέχεια στην Β' εθνική δεν θα άφηνε αδιάφορο τον 44χρονο τεχνικό. 

Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή πάντως είναι ότι έχει γίνει μια επαφή, στην Καλαμάτα βλέπουν ως μια πολύ καλή λύση την περίπτωση Χριστόπουλου και τα προσεχή 24ώρα θα φανεί αν θα προχωρήσει η συνεργασία.

Οσον αφορά το υπάρχον τεχνικό δίδυμο των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή έχουν δώσει στην διοίκηση την έκθεση τους με την αξιολόγηση του φετινού έμψυχου υλικού αλλά και τις προτάσεις τους για τη νέα χρονιά.

 

Ακόμη και αν δεν προχωρήσει η περίπτωση Χριστόπουλου το να μείνει ίδιο το τεχνικό δίδυμο των Μάνα και Χατζηαγγελή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, χωρίς να αποκλείεται να ενταχθούν στο νέο τεχνικό τιμ ή να μείνουν από άλλο πόστο στην ομάδα.