Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2017 14:07

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Δεδομένη η αποχώρηση Σερεμέτη από την προεδρία

Γράφτηκε από τον

 

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η φετινή πορεία της Αναγέννησης Παραλίας, καθώς τερμάτισε στη 2η θέση της Α' τοπικής και έφθασε στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο Τάκης Σερεμέτης δεν έχει λοιπόν λόγο να μην είναι ικανοποιημένος από τα πεπραγμένα μιας ομάδας που απουσίαζε 16 χρόνια από την Α' τοπική και ουσιαστικά ήταν φέτος νεοφώτιστη. 

Ο ίδιος όμως δεν επιθυμεί να είναι πρόεδρος στο νέο συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Ιουνίου. Ο Τάκης Σερεμέτης επικαλείται προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει. Κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά για την επόμενη μέρα στην Αναγέννηση Παραλίας, όσον αφορά το μπάτζετ και τους στόχους. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο απερχόμενος πρόεδρος έχει επαφές με ορισμένα άτομα, ώστε να εισέλθουν στο συμβούλιο και να μην οδηγηθεί η ομάδα σε αδιέξοδο. Χθες επρόκειτο να αποχαιρετήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα με τραπέζι για το κλείσιμο της σεζόν και να τους επαναλάβει την πρόθεσή του να αποχωρήσει, μιας και τους το έχει ανακοινώσει στα αποδυτήρια μετά το τελευταίο ματς της Α' τοπικής με τον Πάμισο.