Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 13:02

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκαθαρίζει με Χριστόπουλο...

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το θέμα του προπονητή έχει τεθεί σε προτεραιότητα στην "Μαύρη Θύελλα" με το όνομα του Γιάννη Χριστόπουλου να είναι στην κορυφή της λίστας του Σταύρου Παπασδόπουλου και των συνεργατών του. 

Οι άνθρωποι της "Μαύρης Θύελλας" έχουν ήδη συναντηθεί με τον Μεσσήνιο τεχνικό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάστηκε σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα όπως ο Πλατανιάς και ο Λεβαδειακός. 

Ο Χριστόπουλος μάλιστα βρίσκεται στην Καλαμάτα αυτές τις μέρες και είναι θέμα ημερών ή και ωρών να έχει την νέα, καθοριστική συνάντηση με την διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας" ώστε να ξεκαθαρίσει το αν θα προχωρήσει η συνεργασία τους. 

Αυτή τη στιγμή το βέβαιο είναι από τη μια πως η Καλαμάτα τον θέλει και από την άλλη πως ο ικανός τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εργαστεί στην "Μαύρη Θύελλα". 

 

Εχει φροντίσει να ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση στην ομάδα και τις προοπτικές της, ωστόσο η νέα συνάντηση του με τους ανθρώπους της "Μαύρης Θύελλας" (που είτε θα γινόταν χθες το βράδυ είτε θα γίνει σήμερα) θα είναι αυτή που θα κρίνει το αν θα είναι ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ