Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 13:35

Η νέα διοίκηση του Παμίσου - Παραμένει επικεφαλής ο Ντούλης

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση έχει από την Τετάρτη το βράδυ ο Πάμισος, με τον Γιώργο Ντούλη να παραμένει επικεφαλής.

Τα νέα πρόσωπα στο 10μελές συμβούλιο, που ενδέχεται να διευρυνθεί, είναι οι Δημήτρης Νέλος, Βασίλης Μανιάτης και Kώστας Χούλιαρης. 

Μετά τις εκλογές ακολούθησε στο ξενοδοχείο "Μεσσήνη" και η συγκρότηση σε Σώμα. 

Αναλυτικά η σύνθεση του δ.σ. έχει ως εξής: Γιώργος Ντούλης (πρόεδρος), Αλέκος Βλαχάκης (αντιπρόεδρος), Σταύρος Δημόπουλος (γραμματέας), Μιχάλης Μπαρούς (γενικός αρχηγός), Ελένη Ζέρβα, Κώστας Χούλιαρης (ταμίες), Δημήτρης Νέλος, Βασίλης Μανιάτης, Ελένη Μητροπούλου, Γιώργος Βλαχάκης (μέλη). 

Στην προχθεσινή δεύτερη στη σειρά γενική συνέλευση έγινε και ο διοικητικός, οικονομικός απολογισμός που εγκρίθηκαν ομόφωνα, με τα έσοδα και τα έξοδα να φθάνουν τη φετινή σεζόν στα 64.050 ευρώ.  Ακόμα ο Γιώργος Τσερπές ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του Παμίσου, ενώ ο Τάκης Βασιλόπουλος έγινε μέλος του συλλόγου. Οσον αφορά τη νέα σεζόν οι στόχο θα είναι πρωταγωνιστικοί, με τον Γ. Ντούλη να στέκεται στη συσπείρωση που υπάρχει στη Μεσσήνη.

"Ο Πάμισος λόγω ιστορίας, δυναμικής, κόσμου, πρέπει να βλέπει ψηλά. Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και πιστεύω ότι και άλλα άτομα θα έρθουν κοντά μας. Το κλίμα και τα μηνύματα που πήραμε από τη γενική συνέλευση είναι ενθαρρυντικά και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε", λέει ο Γ. Ντούλης που ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρεία και ξεκινά με τους συνεργάτες του τον προγραμματισμό για το νέο πρωτάθλημα.

Ο Αλέξης Μαντζούνης, συνεχίζει, όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, στον πάγκο, μιας και υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από το φετινό του έργο. Εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η ανανέωση της συνεργασίας με τον συνεργάτη του γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλο. 

 

Σειρά θα πάρουν οι συζητήσεις με τους παίκτες από το φετινό ρόστερ και από το αποτέλεσμα αυτών των επαφών, θα καθοριστεί και ο αριθμός των μεταγραφών. Πρόθεση  διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός των παικτών και να γίνουν ορισμένες ποιοτικές προσθήκες.